C.O.R.E.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαφήμιση

Σχολη

Ειδήσεις για την CORE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

 

 

 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 10o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η CORE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ξεκίνησε την συνεργασία με το 10ο Δημοτικό σχολείο Νάουσας για την τοποθέτηση και εγκατάσταση υπολογιστών στις αίθουσες του.
Οι υπολογιστές συνδέθηκαν με Projectors και ηχεία για να υποστηρίξουν καλύτερα εκπαιδευτικές εφαρμογές , φυλλάδια ακόμα και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MRGadget

Προσφέρει τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά Gadget για υπολογιστές και φορητές συσκευές σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

 

Περισσότερα

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ WESTNET

H Westnet αποτελεί συνώνυμο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Είναι δυναμικό μέλος του ομίλου Olympia Group με μεγάλη ιστορία στην διανομή προϊόντων πληροφορικής που την καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη.
  
 
 

ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Οι κάτοχοι Πιστοποιήσεων του κλάδο μηχανικών επαγγελμάτων της CORE κρίνονται ικανοί να εκτελούν αυτόνομα, υπεύθυνα και εμπρόθεσμα τις εργασίες που προκύπτουν στον τομέα ευθύνης της ειδικότητάς τους. Ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες οι Πιστοποιημένοι Μηχανικοί  μπορούν να δραστηριοποιηθούν στη ρύθμιση, επισκευή και συντήρηση αυτοματοποιημένων ή μη εγκαταστάσεων, στη σύνδεση - αποσύνδεση συσκευών τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, εργοτάξια αλλά και εντός κατοικιών.

 

Περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Το ECP είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποιήσης εκπαιδευτών ενηλίκων στην πληροφορική για όλα τα πιστοποιημένα πττυχία της Vellum Global Education Services.                                                         
 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ-ΑΓΓΛΙΚΑ

Η Core Πληροφορική πιστή στις δεσμεύσεις της να παρέχει ποιοτικές πιστοποιήσεις ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της αντίστοιχη εξεταστική διαδικασία για τη γνώση και κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας.                                                                                                                 

Μαθήματα Πληροφορικής με 1,5€/ωρα

Tα CSO ( Core Seminar Online) προσφέρουν ένα οικονομικό τρόπο για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικές ενότητες πληροφορικής. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν την ανάγκη για δυναμική εκπαίδευση στην σημερινή εποχή. Έχουν σχεδιαστεί με την υποστήριξη έμπειρων εισηγητών με πολυετή πείρα πάνω στην εκπαίδευση. Με τα σεμινάρια CSO μπορείτε να ωφεληθείτε:

· Σχεδόν 30 εκπαιδευτικά προγράμματα που αναλύουν σημαντικούς τομείς της πληροφορικής έρχονται στο γραφείο ή στο σαλόνι σας.

· Μια ποικιλία διαδραστικών μαθημάτων που μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ώρα οποιαδήποτε εποχή.

· Ανταγωνιστικές τιμές – με ένα μικρό ποσό ( μόλις 1.5 € /ώρα )  μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλές ενότητες μέσα από μια απλή σύνδεση.

· Σύγχρονες μέθοδοι εκμάθησης που θα εξασφαλίσουν ποιοτική εκπαίδευση.Όταν εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα CSO , θα δείτε ένα βίντεο που θα περιγράφει τον τρόπο που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα online. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση και σε συγγράμματα και επαγγελματικές λύσεις πληροφορικής που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε καθημερινά προβλήματα πληροφορικής.

 

Μπορείτε να προσκαλέσετε και συναδέλφους ή φίλους σας να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσα από την ίδια σύνδεση και τον ίδιο υπολογιστή με μια μόνο εγγραφή στα εκπαιδευτικά προγράμματα

 

Παρακολουθήστε τα μαθήματα κάνοντας κλικ στην Επιλογή "Σύνδεση με CSOs" απο το βασικό μενού. Εισάγετε τον κωδικό που σας έχει δοθεί και προχωρήστε στο μάθημα που επιθυμείτε.

 

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα ωρών και το κόστος:

 

Πακέτο ωρών

Σύνολο ωρών

Κόστος

Μικρό

25

60€

Μεσαίο

50

100€

Μεγάλο

75

135€

Full

100

150€

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 23320-28273

Υπεύθυνος: Σιδηρόπουλος Κυριάκος.

Συγγράμματα

Εδώ θα παραθέτουμε συγγράμματα που πιστεύουν οτι θα βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το κόσμο της πληροφορικής. Για να διαβάσετε το κείμενο κάνετε κλικ πάνω στο τίτλο του συγγράμματος.

Οδηγός SSL για αρχάριους

 

Είτε είσαστε εταιρεία είτε κάποιος ιδιώτης θα πρέπει να προσεγγίσετε το θέμα ασφάλειας δικτύου με το ιδίο τρόπο που θα αντιμετωπίζατε την φυσική ασφάλεια της επιχείρησης σας ή του σπιτιού σας. Δεν θα σας κάνει να νιώσετε μόνο ασφαλής αλλά θα σας προστατέψει από ανθρώπους που επισκέπτονται τον ιστότοπο σας . Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τους πιθανούς κινδύνους και στην συνέχεια να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει πλήρη ασφάλεια.

 


Οδηγός για τα δίκτυα

Τα δίκτυα δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες που προέκυψαν από την εξάπλωση της χρήσης των υπολογιστών.

Βασικός σκοπός της ύπαρξης των δικτύων είναι ο διαμερισμός των πόρων του συστήματος και η ανταλλαγή πληροφοριών κάθε μορφής (προγράμματα, αρχεία, δεδομένα). Πόροι του συστήματος μπορούν να είναι είτε υλικό (hardware), π.χ. υπολογιστές, εκτυπωτές, plotters,σκληροί δίσκοι είτε λογισμικό (software), π.χ. δεδομένα, προγράμματα εφαρμογών, υπηρεσίες.

 

Ασφάλεια δικτύων

Η εποχή μας διακρίνεται από την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή στην Κοινωνία της πληροφορίας. Όπως είναι φυσιολογικό για μια τέτοια κοινωνία , ισχυρή είναι η παρουσία οργανισμών των οποίων η πληροφορία αποτελεί κυριότερο λειτουργικό τους στοιχείο.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

Τα βασικά τμήματα της C.O.R.E. Πληροφορικής αντανακλούν την βασική διαίρεση της πληροφορικής. Παρέχουν προγράμματα με το αντίστοιχο  πρόγραμμα σπουδών. Στο τέλος,  ολα τα πρόγραμματα έχουν εξετάσεις . Όσοι καταφέρουν να περάσουν τις εξετάσεις, θα αποκτήσουν και την πιστοποίηση τους.

ΤμΗμα

ΕκπαιδευτικΟ πρΟγραμμα

ΥπΑλληλος ΓραφεΙου

· Standard Office

· PROFICIENCY OFFICE

· DIPLOMA BUSINESS OFFICE

· ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

· SECRETARY COMPUTER WORKFLOW

 

ΥΠΑΛΛΗΛΟς ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

· ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

· ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

· ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

· C++

· VISUAL BASIC

· MYSQL DEVELOPER

· ΕΦΑΡΜΟΓΕς ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

· WEB DEVELOPER

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

· WEB BASICS

· JOOMLA ΚΑΙ VIRTUEMART

· CSS DEVELOPER

· PHP DEVELOPER

· JAVASCRIPT DEVELOPER

· html DEVELOPER

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕς ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

· aUTOCAD 3D

· AUTOCAD 2D

· COREL DRAW

· ADOBE PHOTOSHOP cs2

 

Καλώς ορίσατε!

Οι σπουδαστές είναι το πιο ζωτικό τμήμα της C.O.R.E. Πληροφορικής. Κάθε χρόνο η σχολή δέχεται δεκάδες σπουδαστές στα νέα τμήματα της.

Οι σπουδαστές μπορούν να είναι απο οποιαδήποτε βαθμίδα εκπαίδευσης ή ακόμα και να μην έχουν κάποια εκπαίδευση. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις απο κάποιον για να αποκτήσει τα πτυχία της πληροφορικής. Η πρόσβαση, οι πόροι και οι πληροφορίες της σχολής είναι σχεδιασμένες να βοηθήσουν τους σπουδαστές. 

Νέοι Σπουδαστές

 
     
 

Συγχαρητήρια που έχετε επιλέξει εμάς για την εκπαίδευση σας στην πληροφορική. Σε αυτό το τμήμα της σελίδας θα δείτε πληροφορίες για να έχετε μια ομαλή άφιξη στην σχολής μας και να πάρετε σημαντικές βοήθειες για τις εγκαταστάσεις και την λειτουργία μας.

Περισσότερα

Έγγραφα-Αιτήσεις Σχολής

 

Κατά την διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές θα χρειαστούν βοήθεια και υποστήριξη από την σχολή μας. Στο παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε τα έγγραφα και τις αιτήσεις της σχολής μας που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποίησετε οποιαδήποτε στιγμή.

 


Περισσότερα

Πληροφορίες για τα μαθήματα


Περισσότερο από 40 εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής μας παρέχουν ισχυρές δυνατότητες, ενθαρρύνουν την συνεργασία των σπουδαστών και ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς. Όλα τα πρόγραμματα μας συνεχώς ενημερώνονται για να προλάβαινουν τις εξελίξεις και τις νέες εκδόσεις των προγραμμάτων. Παράλληλα τα περισσότερα προγράμματα πιστοποιούνται απο φορείς πιστοποίησης. Δείτε τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα εδω.

 

 

Πόροι Σχολής

      
         

Οι σπουδαστές μας αποκτούν ισχυρές γνώσεις της πληροφορικής μέσα απο εργασίες  πραγματικής ζωής, απο εκπαιδευτική υποστήριξη ( CD, Σημειώσεις, Video Lessons) και από μια σειρά συγγραμάτων που είναι διαθέσιμα για όσους επιθυμούν περισσότερες γνώσεις.

 

Περισσότερα

 

 

Ημερόλιο γεγονότων

 

Μια λίστα με τα γεγονότα και τα αντικείμενα γενικού ενδιαφέροντος που θα λάβουν χώρα στην σχολής μας μέσα στους επόμενους μήνες.

 

 Περισσότερα

Ειδήσεις σχετικές με την σχολη

 

Παρέχει καθημερινά νέα για τις δραστηριότητες της σχολής μας.

 

Περισσότερα

 

 

 

        Προοπτικές εργασίας

 

 

 Εμείς στην C.O.R.E. υποσχόμαστε να παρέχουμε στους σπουδαστές μας υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την μέγιστη δυνατή εμπειρία τους στο χώρο της πληροφορικής. Οι ευκαιρίες που θα εχουν όσοι αποφοιτήσουν απο την σχολής μας θα είναι μεγάλες καθώς θα είναι ολοκληρωμένοι επαγγελματίες στο τομέα πληροφορικής που θα επιλέξουν.

 

 

Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.

Copyright © 2014-2015. All Rights Reserved.