Το Android 13 Beta 3 κυκλοφορεί τώρα, χτυπώντας το Platform Stability

Το Android 13 Beta 3 κυκλοφορεί τώρα, χτυπώντας το Platform Stability

Τον περασμένο μήνα, η Google κυκλοφόρησε το Android 13 Beta 2 με καλύτερους ελέγχους απορρήτου και βελτιωμένο υλικό You. Τώρα, έχει κυκλοφορήσει στο κοινό την Beta 3. Αυτή είναι μια σημαντική έκδοση για τους προγραμματιστές, επειδή το λειτουργικό σύστημα έχει φτάσει πλέον στο Platform Stability.

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συμπεριφορές και τα API που αντιμετωπίζουν εφαρμογές έχουν οριστικοποιηθεί. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν τον τελικό έλεγχο συμβατότητας των εφαρμογών τους για να διασφαλίσουν ότι το λογισμικό τους είναι συμβατό με το Android 13 και λειτουργεί όπως αναμένεται.

Η Google έχει επίσης παράσχει κάποιες οδηγίες σχετικά με τους τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθεί στις δοκιμές συμβατότητας. Αυτά περιλαμβάνουν τα δικαιώματα χρόνου εκτέλεσης για ειδοποιήσεις, την προεπισκόπηση του πρόχειρου και την προαναφορά του JobScheduler.

Εν τω μεταξύ, οι εφαρμογές με το targetSdkVersion να έχει οριστεί σε API Επίπεδο 33 ή υψηλότερο θα πρέπει να δοκιμάσουν την άδεια κοντινής συσκευής για Wi-Fi, άδειες αναλυτικών μέσων, άδειες για αισθητήρες σώματος, φίλτρα πρόθεσης και στοιχεία ελέγχου πολυμέσων που προέρχονται από το PlaybackState.

Τέλος, για να δοκιμάσετε την εφαρμογή σας σε tablet και άλλες συσκευές Android με μεγάλη οθόνη, να είστε σε επιφυλακή για αλληλεπίδραση γραμμής εργασιών, λειτουργία πολλών παραθύρων, προσαρμογές λειτουργίας συμβατότητας, προβολή πολυμέσων και προεπισκόπηση κάμερας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με το Android 13 να χτυπά το Platform Stability, η Google θα επικεντρωθεί κυρίως στις διορθώσεις σφαλμάτων, στη βελτίωση της εμπειρίας και στην απόδοση αντί να προσθέτει νέες δυνατότητες προχωρώντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *