Το Twitter δοκιμάζει μια επιλογή περιεχομένου μεγάλης μορφής που ονομάζεται Σημειώσεις Twitter

Το Twitter δοκιμάζει μια επιλογή περιεχομένου μεγάλης μορφής που ονομάζεται Σημειώσεις Twitter

Ήταν πολύ πίσω το 2017 όταν το Twitter έκανε σημαντικές αλλαγές στον αριθμό χαρακτήρων του αυξάνοντας το μέγιστο όριο από 140 σε 280. Ήταν μια κάπως αμφιλεγόμενη κίνηση, καθώς αρκετοί είπαν ότι θα άλλαζε για τα καλά τον χαρακτήρα της πλατφόρμας. Μετά από πέντε χρόνια, ο ιστότοπος micro-blogging είναι πρόθυμος να κάνει μια ακόμη δραστική αλλαγή στο όριο χαρακτήρων, εισάγοντας μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Twitter Notes.

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να γράφουν άρθρα μεγάλης διάρκειας χρησιμοποιώντας εμπλουτισμένη μορφοποίηση και μεταφορτωμένα μέσα, χάρη στο Twitter Notes. Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, μπορεί να γίνει tweet και κοινή χρήση με τους ακόλουθους των χρηστών. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται με επιλεγμένους χρήστες.ερευνητής εφαρμογών @nima_owji ήταν αυτός που το εντόπισε πρώτος. Ο ερευνητής της εφαρμογής δημοσίευσε επίσης το έργο τέχνης για τη λειτουργία “Σημειώσεις”.

Πριν από λίγους μήνες, η αξιόπιστη  μηχανικός Jane Manchun Wong εντόπισε επίσης στοιχεία που δείχνουν ότι το Twitter εργάζεται για να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο μεγάλης μορφής. Ωστόσο, τότε ήταν γνωστό ως “Twitter Articles”.

Επί του παρόντος, το Twitter επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από το Threads, μια δυνατότητα που εισήγαγε η εταιρεία το 2017, για να μοιραστούν πιο εμπεριστατωμένες σκέψεις ή ιδέες στην πλατφόρμα. Αλλά ένα μακρύ περιεχόμενο με τη μορφή νήματος στο Twitter μπορεί μερικές φορές να είναι επώδυνο στην ανάγνωση, κάτι που μπορεί να έχει προκαλέσει την εταιρεία να σχεδιάσει “Σημειώσεις” για να κάνει χαρούμενους τόσο τον συγγραφέα όσο και τον αναγνώστη.

Δημοσιεύοντας περιεχόμενο μεγάλης μορφής, οι συγγραφείς μπορούν να προσφέρουν στο κοινό τους μια πιο πλούσια εμπειρία. Πέρυσι, το Twitter απέκτησε ένα εργαλείο σύνταξης ενημερωτικών δελτίων που ονομάζεται Revue, δίνοντας τη δυνατότητα στους συγγραφείς να ενσωματώνουν συνδρομές σε ενημερωτικά δελτία (το Neowin έχει επίσης) για τα προφίλ τους στο Revue μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Είχε σκοπό να βοηθήσει τους συγγραφείς να αυξήσουν το κοινό τους πιο γρήγορα και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Το Twitter Notes, ωστόσο, έχει να κάνει με το να δίνουν τη δυνατότητα στους συγγραφείς να δημιουργούν πλουσιότερο περιεχόμενο για το κοινό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *