Η Blizzard διορθώνει τις μεγάλες αναμονής αναμονής του Diablo IV  

Η Blizzard διορθώνει τις μεγάλες αναμονής αναμονής του Diablo IV  

Τα θέματα των παικτών που περιμένουν πολύ καιρό μόνο για να εγγραφούν για να μπουν στο Diablo IV’  beta πρώιμης πρόσβασης από τη Blizzard φαίνεται να βελτιώνεται. Μια ανάρτηση στα επίσημα φόρουμ του παιχνιδιού συνεχίζει να ενημερώνει τα προγράμματα αναπαραγωγής beta με πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του προγραμματιστή στη βελτίωση του χρόνου αναμονής στις ουρές του διακομιστή.

Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις στα φόρουμ αναφέρουν ότι η Blizzard έχει τοποθετήσει μια σειρά από “επίγουσες επιδιορθώσεις διακομιστή υποστήριξης”. Η Blizzard δήλωσε: “Αυτό οδήγησε σε σημαντικά βελτιωμένους χρόνους αναμονής, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να βιώνουν πολύ μικρότερη αναμονή για να μπουν στο παιχνίδι.”

Η ομάδα εξακολουθούσε να παρακολουθεί ένα πρόβλημα που εμπόδιζε ορισμένους από τους παίκτες της κονσόλας του παιχνιδιού να εισέλθουν στους διακομιστές. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η ομάδα δημοσίευσε μια άλλη ενημέρωση σε μια άλλη επείγουσα επιδιόρθωση διακομιστή:

Η επείγουσα επιδιόρθωση περιέχει ενημερώσεις για τη βελτίωση ζητημάτων σταθερότητας διακομιστή. Συμπεριλάβαμε μια ενημέρωση που στοχεύει στη διόρθωση και τη βελτίωση των προβλημάτων ουράς για τα οποία έχουν αναφερθεί οι παίκτες της κονσόλας από την έναρξη της πρώιμης πρόσβασης.

 Η ανοιχτή beta πρώιμης πρόσβασης του Diablo IV έχει προγραμματιστεί να λήξει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 12 μ.μ. PST (3 μ.μ. EST). Η πλήρης Open Beta, διαθέσιμη σε όλους, θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου στις 9 π.μ. PST (μεσημέρι EST) και θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου στις 12 μ.μ. PST (3 μ.μ. EST). Θα προσθέσει δύο ακόμη κατηγορίες παικτών (Druid και Necromancer) στις αρχικές τρεις κατηγορίες της beta πρώιμης πρόσβασης (Barbarian, Rogue και Sorcerer)

Το πλήρες παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για τον υπολογιστή, τις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X|S της Microsoft και τις κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5 της Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *