Το Poco F5 έρχεται με Snapdragon 7+ Gen 2, 12 GB RAM

Το Poco F5 έρχεται με Snapdragon 7+ Gen 2, 12 GB RAM

Σήμερα, εμφανίστηκε ένα νέο τηλέφωνο κατασκευασμένο από την Xiaomi με αριθμό μοντέλου 23049PCD8G που διαθέτει chipset Snapdragon 7+ Gen 2 με 12 GB RAM και αναμένουμε να είναι η απλή έκδοση του  Poco F5.

Ο λογαριασμός Snapdragon India στο Twitter επιβεβαίωσε αργότερα ότι πρόκειται όντως για το Poco F5, το οποίο θα είναι το πρώτο τηλέφωνο στην Ινδία με αυτό το chipset της σειράς 7. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η πλατφόρμα θα φέρει 50% υψηλότερη συνολική απόδοση, 13% βελτιωμένη απόδοση ισχύος και 2 φορές βελτιωμένη απόδοση AI, σε σύγκριση με το Snapdragon 7 Gen 1.

Αυτές οι προδιαγραφές του Poco F5 είναι παρόμοιες με αυτές του  Redmi Note 12 Turbo, που είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Δεν θα ήταν περίεργο αν τελικά τα δύο είναι πανομοιότυπα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε το Poco F5 να έχει μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 67 W και MIUI 14 πάνω από το λειτουργικό σύστημα Android 13. Άλλες προδιαγραφές θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια AMOLED 6,67″ και μια κύρια κάμερα 64MP.

Η σειρά Poco F είναι η ισχυρότερη σειρά στο χαρτοφυλάκιο της μάρκας. Το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 μπορεί να ακούγεται σαν υποβάθμιση από τον Snapdragon 870 στοΜικρή F4, αλλά στην πραγματικότητα, η νέα πλατφόρμα της Qualcomm φέρνει καλύτερη απόδοση μπαταρίας και βελτιωμένη απόδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *