Επιτρέπεται η επεξεργασία μηνυμάτων στο WhatsApp  

Επιτρέπεται η επεξεργασία μηνυμάτων στο WhatsApp  

Σήμερα, η WhatsApp ανακοίνωσε ότι προσθέτει τη δυνατότητα επεξεργασίας των μηνυμάτων κειμένου στην εφαρμογή. Η νέα λειτουργία είναι ένα καλό εργαλείο για να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν αλλαγές και να επεξεργάζονται τυπογραφικά λάθη ή ανεπιθύμητες πληροφορίες που έστειλαν σε άλλους χρήστες του WhatsApp.

Γύρω στην περασμένη εβδομάδα, υπήρξαν αναφορές ότι μια τέτοια δυνατότητα θα προστεθεί στο WhatsApp και είδαμε μια σταδιακή διάθεση στους χρήστες beta του WhatsApp που έπρεπε να δοκιμάσουν τη λειτουργία εκ των προτέρων.Οι χρήστες του WhatsApp Web Beta και  του WhatsApp Android Beta ανέφεραν παρόμοιες δυνατότητες όπου οι χρήστες μπορούσαν να επεξεργαστούν τα μηνύματα κειμένου τους ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούσαν.

Η είδηση ​​ότι αυτή η δυνατότητα βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Android κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022. Στη συνέχεια, υπήρξαν αναφορές ήδη από τον Νοέμβριο πέρυσι που το WhatsApp εργάζεται σε μια τέτοια δυνατότητα και σε συσκευές iOS.

Αν και η δυνατότητα είναι χρήσιμη, έχει ένα χρονικό όριο που συνδέεται με αυτήν. Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τα απεσταλμένα μηνύματά τους εντός χρονικού πλαισίου 15 λεπτών μετά την αποστολή του κειμένου. Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το κείμενο και να επιλέξετε την επιλογή «Επεξεργασία» για να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές. Τα μηνύματα που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν γραμμένο «επεξεργασμένο» στην κάτω γωνία του απεσταλμένου κειμένου.

Το WhatsApp πρόσθεσε επίσης ότι οποιεσδήποτε τροποποιήσεις κάνει ο αποστολέας θα είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, όπως τα πολυμέσα και οι κλήσεις που μοιράζονται και πραγματοποιούν οι χρήστες. ο ανάρτηση αναφέρει:

«Για τις στιγμές που κάνετε ένα λάθος ή απλώς αλλάζετε γνώμη, μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα απεσταλμένα μηνύματά σας. Από τη διόρθωση ενός απλού ορθογραφικού λάθους μέχρι την προσθήκη επιπλέον περιεχομένου σε ένα μήνυμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας φέρνουμε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας.”

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη από σήμερα και θα είναι προσβάσιμη σε περισσότερες συσκευές παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *