Microsoft: Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 11 Moment 3, αλλά…

Microsoft: Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 11 Moment 3, αλλά…

Η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί το Moment 3. Το Moment 3 είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση λειτουργιών για τα Windows 11 έκδοση 22H2 και είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη ως έκδοση προεπισκόπησης στο KB5026446 (Δόμη 22621.1778); το changelog, όπως αναμενόταν, είναι πολύ μεγάλο. Η Microsoft κυκλοφορεί τέτοιες ενημερώσεις Moment κάθε τρεις μήνες περίπου και αυτές προσθέτουν νέες δυνατότητες. Επίσημα ο τεχνολογικός γίγαντας το αναφέρεται ως Συνεχής Καινοτομία.

Μαζί με αυτό, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι τα Windows 11 22H2 είναι πλέον έτοιμα για ευρύτερη ανάπτυξη, δηλώνοντας ότι το λειτουργικό σύστημα είναι πλέον “ευρέως διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες με κατάλληλες συσκευές που ελέγχουν για ενημερώσεις”. Φυσικά, για να το αποκτήσει μια συσκευή πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 11 22H2. Η Microsoft έχει, στο παρελθόν,κατά λάθος απωθήσει  τα Windows 11 σε μη υποστηριζόμενους υπολογιστές, αν και αργότερα, το διόρθωσε.

Στον ιστότοπο του πίνακα ελέγχου υγείας των Windows, η εταιρεία ενημέρωσε την κατάσταση για τα Windows 11 22H2. Η Microsoft εξηγεί:

“Τα Windows 11, έκδοση 22H2 είναι ευρέως διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες με κατάλληλες συσκευές που ελέγχουν για ενημερώσεις. Η Microsoft προσφέρει συνεχή καινοτομία στα Windows 11 πιο συχνά. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές καταναλωτών Home ή Pro ή μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές με Windows 11, έκδοση 22H2, μπορείτε να αποκτήσετε μερικές από αυτές τις πιο πρόσφατες εμπειρίες μόλις είναι έτοιμες για τη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε Ρυθμίσεις >Ενημερωμένη έκδοση για Windows. Επιλέτε Λήψη των  πιο πρόσφατων ενημερώσεων  μόλις είναι διαθέσιμες και ρυθμίστε την εναλλαγή σε On. Λάβετε υπόψη ότι η εναλλαγή δεν θα ενεργοποιηθεί για διαχειριζόμενες συσκευές. Η διαχείριση αυτών γίνεται από το Windows Update for Business ή τις Υπηρεσίες Windows Server Update Services (WSUS)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *