Η λειτουργία Companion του WhatsAp

Η λειτουργία Companion του WhatsAp

Tο WhatsApp κυκλοφόρησε επίσημα τη λειτουργία Companion για τους χρήστες Android. Έτσι, μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε τηλέφωνα Android σε έναν μόνο λογαριασμό. Αυτή η λειτουργία είναι πια διαθέσιμη και στους χρήστες iOS.

Η λειτουργία αυτή έρχεται με την Έκδοση WhatsApp23.10.76 για iOS . Είναι διαθέσιμη για λήψη μέσω του App Store. Όπως και στο Android, η εφαρμογή συγχρονίζει το ιστορικό σας ώστε όλα τα μηνύματά σας να παραδίδονται σε όλες τις συσκευές σας. Η κρυπτογράφηση των συνομιλιών εξασφαλίζεται από την εταιρεία . Παραμένουν κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, ακόμη και σε συνδεδεμένες συσκευές.

Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που είναι είναι διαθέσιμες μόνο στην “κύρια” συσκευή. Επιπλέον, η αυτόματη αναπαραγωγή GIF σε συνομιλίες γίνεται χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το μήνυμα.

Το WhatsApp για επιχειρήσεις στο Android θα αποκτήσει σύντομα μια λειτουργία αρχείου κατάστασης, όπως εντοπίστηκε σε μια έκδοση beta του λογισμικού. Επιτρέπει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αρχειοθετούν ορισμένες καταστάσεις λογαριασμού και να τις επαναχρησιμοποιούν όταν χρειαστεί στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *