Σύντομα θα μπορείτε να ελέγχετε την κλήση της ομάδας σας μέσω ενός ακουστικού Bluetooth

Σύντομα θα μπορείτε να ελέγχετε την κλήση της ομάδας σας μέσω ενός ακουστικού Bluetooth

Το Microsoft Teams είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας που γίνεται όλο και πιο σημαντική στην τρέχουσα εποχή της υβριδικής εργασίας. Ακόμη και εκτός επαγγελματικής χρήσης, η Microsoft προσφέρει μια προσωπική έκδοση του Teams και την έχει ενσωματώσει απευθείας στα Windows 11. Η εταιρεία το ενημερώνει συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για να προσελκύει νέους πελάτες και να βελτιώνει τη συνολική εμπειρία. Τώρα, φαίνεται ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν ακουστικά Bluetooth με κλήσεις Teams έχουν κάποια καλά νέα να περιμένουν σύντομα.

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα που σχετίζεται με το Teams στον δημόσιο οδικό της χάρτη για το Microsoft 365. Με ετικέτα αναγνωριστικό δυνατότητας 84309, η δυνατότητα ονομάζεται “Έλεγχος κλήσεων με ακουστικά bluetooth και ηχεία” και περιγράφεται ως εξής:

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά της συσκευής για ελέγξτε την κλήση (απάντηση, τερματισμός, αναμονή) από συσκευές ήχου Bluetooth χωρίς να χρειάζεστε ένα dongle USB όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή με Windows που εκτελεί υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή Teams. Για πολλά σετ μικροφώνου-ακουστικού και ηχείων, αυτό θα λειτουργήσει χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον χρήστη για ενεργοποίηση εκτός από τη σύζευξη του σετ μικροφώνου-ακουστικού ή του ηχείου με τον υπολογιστή. Παρακολουθήστε τη σελίδα πιστοποίησης μας για πρόσθετες πληροφορίες σύντομα σχετικά με συσκευές που έχουν δοκιμαστεί για να πληρούν όλα τα κριτήρια πιστοποίησης με εγγενείς συνδέσεις Bluetooth (με dongle USB).

Ουσιαστικά, δεν θα χρειαστεί να βασίζεστε στις συντομεύσεις πληκτρολογίου ή στη συσκευή κατάδειξης για ορισμένες δραστηριότητες όπως η απάντηση, ο τερματισμός ή η κράτηση μιας κλήσης όταν χρησιμοποιείτε το Teams με ακουστικά Bluetooth. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε απευθείας τα χειριστήρια (εάν υπάρχουν) στα ακουστικά σας.

Η Microsoft έχει προειδοποιήσει ότι αυτή η δυνατότητα θα λειτουργεί για το “περισσότερο” υλικό χωρίς πρόσθετη εισαγωγή από τον χρήστη, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε όλα τα ακουστικά με πιστοποίηση Teams στον ιστότοπο της εταιρείας εδώ, ειδικά αν σκέφτεστε να αγοράσετε νέο υλικό για επαγγελματική χρήση.

Η δυνατότητα αναμένεται να κυκλοφορήσει γενικά τον Μάρτιο του 2022 και θα είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή-πελάτη για υπολογιστές σε όλο τον κόσμο και στα κυβερνητικά cloud.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *