Τα  Google Docs λαμβάνουν αντιδράσεις Emoji αυτόν τον μήνα 

Τα  Google Docs λαμβάνουν αντιδράσεις Emoji αυτόν τον μήνα 

H Google ανακοίνωσε ότι τα  Google Docs λαμβάνουν αντιδράσεις Emoji αργότερα αυτόν τον μήνα, για όταν πραγματικά δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε ένα χρήσιμο γραπτό σχόλιο. 

Σύμφωνα με την Google, ενώ «η παροχή και η λήψη σχολίων είναι μια βασική ροή εργασίας συνεργασίας στα  Google Docs », τα πράγματα έχουν γίνει λίγο υπερβολικά επίσημα με τα χρόνια, οπότε τώρα είναι καιρός τα πράγματα να βελτιωθούν με την προσθήκη πολύχρωμων αντιδράσεων emoji. 

Έχοντας στη διάθεσή σας ολόκληρο τον κατάλογο emoji 14.0 της Google, οι νέες αντιδράσεις, οι οποίες θα υπάρχουν παράλληλα με την επιλογή κανονικού σχολιασμού επιλεγμένου κειμένου, μπορεί να είναι όσο ασαφείς ή άμεσες θέλετε στις απαντήσεις σας. 

Αν και αυτή η νέα δυνατότητα θα είναι σίγουρα ένα ευπρόσδεκτο εργαλείο για ορισμένους χρήστες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους, ήταν δυνατή η τοποθέτηση emoji σε σχόλια στα  Google Docs  εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό οφείλεται στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο emoji των Windows, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει + τελεία από προεπιλογή. 

 Εδώ είναι η πιο θολή εικόνα που μπορούσαμε να βρούμε σχετικά με τις αντιδράσεις emoji σε δράση με την ευγενική προσφορά της Google.

Σύμφωνα με την Google, αυτή η δυνατότητα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τομείς ταχείας απελευθέρωσης τις επόμενες 15 ημέρες, με τους υπόλοιπους από εμάς να λαμβάνουμε τη δυνατότητα εντός δεκαπέντε ημερών μετά από αυτήν, η οποία ξεκινά στις 20 Απριλίου. 

Εάν δεν θέλετε να εμπλουτίσετε τα Έγγραφα Google σας με emoji, αλλά εξακολουθείτε να ακολουθείτε κάποια φανταχτερή μορφοποίηση, τα συγκεκριμένα γούστα σας είναι τυχερά, καθώς η Google ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι τα Έγγραφα Google θα λαμβάνουν Markdown κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *