Η Βοηθός Google θα αναγνωρίσει σύντομα τη φωνή σας

Η Βοηθός Google θα αναγνωρίσει σύντομα τη φωνή σας

Μια ολοκληρωμένη ανάλυση της εφαρμογής Google για Android αποκάλυψε πιθανά σχέδια για τη βελτίωση της λειτουργίας του Βοηθού Google. Φυσικά, αυτές οι βαθιές καταδύσεις στα APK δεν είναι πάντα ακριβείς και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην καταλήξουν σε μελλοντικές εκδόσεις.

Ούτως ή άλλως, είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι η Google κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση της εμπειρίας έξυπνου βοηθού της. Φαίνεται ότι εάν επιλέξετε μια βελτιωμένη εμπειρία Βοηθού Google, το σύστημα θα αποθηκεύσει και θα αναλύσει τη δική σας φωνή για μια πιο “Εξατομικευμένη αναγνώριση ομιλίας”.

Η αποθήκευση και η ανάλυση της φωνής κάποιου θα βελτιώσει τον χρόνο απόκρισης και την ακρίβεια, καθώς η φωνή των χρηστών και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως θα γίνουν γνωστές στον Βοηθό Google. Ο βοηθός θα έχει επίσης πρόσβαση στους διακομιστές της Google, όπου θα συγκεντρωθούν και θα αναλυθούν περιλήψεις των μοντέλων ομιλίας άλλων χρηστών. Η λειτουργία πιθανότατα θα επιτρέπει πιο προηγμένη αναγνώριση εντολών και ονομάτων επαφών.

Φυσικά, λόγω ανησυχιών σχετικά με το απόρρητο, πιστεύεται ότι η Google θα αφήσει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για να εξαιρεθείτε από την εξατομικευμένη αναγνώριση ομιλίας, εάν δεν θέλετε να αποθηκευτεί πουθενά η φωνή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *