Το Motorola Moto G42 διαρρέει νέα εικόνα μαζί με λεπτομερείς προδιαγραφές

Το Motorola Moto G42 διαρρέει νέα εικόνα μαζί με λεπτομερείς προδιαγραφές

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πήραμε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Moto G42 χάρη σε μια λίστα Geekbench που αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 680. Τώρα, οι άνθρωποι στο GizPaw μοιράστηκαν την πλήρη λεπτομερή λίστα προδιαγραφών της συσκευής μαζί με μια νέα επίσημη εικόνα του μπλε χρώματός της.

Motorola Moto G42 in blue

Λέγεται ότι το Moto G42 θα προσφέρει οθόνη OLED 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ (δεν υπάρχει λόγος για τον ρυθμό ανανέωσης) και διάτρηση για την κάμερα selfie 13 MP. Το πίσω μέρος θα φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 50MP μαζί με έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP και μια κάμερα macro 2MP. Το Snapdragon 680 SoC της Qualcomm θα συνοδεύεται από 4 GB RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Η πλευρά του λογισμικού καλύπτεται από το Android 12 με το MyUX της Motorola στην κορυφή, ενώ το τμήμα μπαταριών προηγείται από μια κυψέλη 5.000 mAh με φόρτιση 18 W. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι που λειτουργεί ως κουμπί λειτουργίας. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή ήχου 3,5 mm στο σκάφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *