Microsoft Xbox : Προσθέτει Game Hubs

Microsoft Xbox : Προσθέτει Game Hubs

Η Microsoft, με τη νέα ενημέρωση Απριλίου προσθέτει κάποιες νέες υπηρεσίες. Δεν θα είναι για κατόχους κονσολών Xbox αλλά για παίκτες PC που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Xbox της Microsoft.

Η Microsoft λέει ότι τα Game Hubs θα παρακολουθούν την πρόοδο και τα επιτεύγματά σας σε οποιοδήποτε παιχνίδι υπολογιστή στη βιβλιοθήκη σας. Θα μπορείτε επίσης να δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμο επιπλέον περιεχόμενο ή πακέτα DLC, μαζί με νέα από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Υπάρχει ξανά μια δυνατότητα που πολλοί θαυμαστές περίμεναν. Με τη γραμμή παιχνιδιών Xbox στην εφαρμογή Xbox για υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να τραβήξετε ένα κλιπ σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό το καταγεγραμμένο περιεχόμενο θα προστεθεί στη συνέχεια στη λίστα Game Hub του τίτλου στην εφαρμογή Xbox PC με αυτήν την ενημέρωση. Τα στιγμιότυπα οθόνης και τα κλιπ αποθηκεύονται στην τοπική μονάδα δίσκου του υπολογιστή και μπορούν να κοινοποιηθούν με άλλους.

Επιπλέον, το Xbox Insiders και ένα μικρό υποσύνολο χρηστών εφαρμογών Xbox PC θα μπορούν να δουν ένα νέο υπομενού πλοήγησης στην ενότητα “Τι συμβαίνει” της καρτέλας Game Pass.

Οι κάτοχοι κονσόλας Xbox λαμβάνουν επίσης μερικές ενημερώσεις λογισμικού όπως η ακρόαση ήχου στο Discord Voice από άλλους σε κανάλι ή κλήση Discord. Εάν χρησιμοποιείτε το OneDrive για την αυτόματη αποθήκευση ενός στιγμιότυπου οθόνης ή ενός κλιπ από την κονσόλα σας, θα λαμβάνετε τώρα μια ειδοποίηση εάν ο αποθηκευτικός σας χώρος μειώνεται.

Τέλος, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να ρυθμίσετε ένα PIN . Έτσι, εάν ένας επισκέπτης προσπαθήσει να εγκαταστήσει ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή, θα του ζητηθεί να βάλει τον αριθμό εκ των προτέρων.

5 thoughts on “Microsoft Xbox : Προσθέτει Game Hubs

  1. Το Microsoft Edge έχει μεταβεί πια στην έκδοση 123 στο Xbox. Γιατί, όμως , οι λειτουργίες Copilot και sidebar, που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες και λειτουργικές, έχουν αφαιρεθεί;..

  2. Θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας σχετικά με τη ομαδοποίηση του λογισμικού Xbox με τα Windows;

  3. Ο Edge δεν είναι ο ηγέτης της αγοράς. Φαίνεται ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το λογισμικό Xbox και τη δέσμη του Microsoft Store.

  4. Δεν υπάρχει για την ώρα καμμία αντίδραση της ΕΕ σχετικά με την εφαρμογή xbox ή το κατάστημα MS που είναι μέρος των Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *