Sega :  ανακοινώνει μεγάλες απολύσεις

Sega : ανακοινώνει μεγάλες απολύσεις

Η Sega ανακοίνωσε ότι 240 θέσεις στα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Sega Europe, Creative Assembly και Sega HARDlight κόβονται. Από την άλλη , το τμήμα Relic Entertainment πωλείται πλήρως.

Η Sega είπε ότι οι περισσότερες από τις θέσεις εργασίας που περικόπτονται προέρχονται από τα τμήματα Creative Assembly και Sega Europe. Η Creative Assembly είναι υπεύθυνη για το franchise στρατηγικής επιτυχίας Total War στην πλατφόρμα PC. Το στούντιο ανέπτυξε επίσης ένα project το οποίο η Sega ακύρωσε πέρυσι . Δεν είναι σαφές πόσες από τις 240 χαμένες θέσεις προέρχονται από το Creative Assembly.

Την ίδια στιγμή, η Sega επιβεβαίωσε ότι η Relic Entertainment πωλείται. Η κίνηση θα κάνει την ομάδα Company of Heroes  και την Dawn of War ανεξάρτητα στούντιο, το οποίο η Relic λέει ότι ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια ενός “εξωτερικού επενδυτή”. Δεν είναι σαφές ποιος είναι επί του παρόντος αυτός ο τρίτος επενδυτής. Η Sega λέει ότι «συνεργάζεται στενά με τη Relic σε αυτή τη μετατόπιση και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Η Relic ήταν επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Age of Empires είσοδος για PC και Xbox, και η υποστήριξη για το παιχνίδι στρατηγικής είναι ακόμα σε εξέλιξη.

2 thoughts on “Sega : ανακοινώνει μεγάλες απολύσεις

  1. Άντε τώρα να δημιουργήσουν «εκπληκτικές εμπειρίες» με τόσες απολύσεις… Μάλλον οι υπόλοιποι προγραμματιστές θα εργάζονται υπερβολικά;

  2. Ίσως θα εστιάζει στη δημιουργία νέων ολοκληρωμένων παιχνιδιών — όχι ετήσιες ανανεώσεις χωρίς ουσία . Έχουν χρεοκοπήσει δημιουργικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *