Η  κυκλοφορία του vivo T2 αναβλήθηκε για άλλη μια φορά

 Η  κυκλοφορία του vivo T2 αναβλήθηκε για άλλη μια φορά

Φαίνεται ότι η vivo αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το vivo T2 συγκεκριμένα. Η εκδήλωση παρουσίασης για το τηλέφωνο έχει πλέον αναβληθεί για δεύτερη φορά χωρίς σαφή δημόσιο λόγο. Η Vivo επρόκειτο αρχικά να αποκαλύψει το τηλέφωνο στις 23 Μαΐου, το οποίο στη συνέχεια μετατέθηκε για τις 6 Ιουνίου λόγω ανωτέρας βίας. Τώρα μια νέα ανάρτηση κοινωνικής δικτύωσης στο Weibo ωθεί την εκδήλωση για άλλη μια φορά σε απροσδιόριστη ημερομηνία και ώρα.

Δεν μπορούμε πραγματικά να σκεφτούμε έναν καλό λόγο για τον οποίο το vivo συνεχίζει να καθυστερεί την κυκλοφορία, ειδικά επειδή το vivo T2 δεν είναι μια εντελώς νέα συσκευή αλλά μάλλον ένα επανασχεδιασμένο iQOO Neo6 SE με Snapdragon 870, που παρουσιάστηκε νωρίτερα τον Μάιο. Γεγονός που επιβεβαιώνεται επίσημα αφού η vivo διέρρευσε το πλήρες φύλλο προδιαγραφών T2 τον περασμένο μήνα.

Ξέρουμε επίσης πώς θα είναι το T2. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, έχει οθόνη 6,62″, FullHD+, 120Hz, HDR10+ AMOLED με κεντρική τρύπα για selfie κάμερα 16MP. Η υπόλοιπη ρύθμιση της κάμερας περιλαμβάνει ένα κύριο snapper 64MP με OIS, 8MP ultrawide και ένα συμπληρωματικό 2MP κάμερα. Μια μπαταρία 4.700 mAh κρατά τα φώτα αναμμένα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, το τηλέφωνο τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 870 5G με δύο επιλογές μνήμης RAM και αποθήκευσης καθώς και δύο παραλλαγές χρωμάτων.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να ξεκαθαρίσει το vivo αυτές οι μυστηριώδεις καθυστερήσεις και αποκαλύπτουν τη λιανική τιμή για το T2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *