Το ακυρωμένο smartwatch της Meta διαρρέει μαζί με λεπτομερείς προδιαγραφές

Το ακυρωμένο smartwatch της Meta διαρρέει μαζί με λεπτομερείς προδιαγραφές

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο μέχρι σήμερα αναφέραμε για ένα έξυπνο ρολόι Meta στα σκαριά. Το wearable (εσωτερική κωδική ονομασία Milan) ήταν προφανώς υπό ανάπτυξη για δύο χρόνια προτού η Meta αποφασίσει να τραβήξει την πρίζα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για λόγους που είναι ακόμη άγνωστοι. Σήμερα, έχουμε επιτέλους μια πραγματική ματιά σε ένα πρωτότυπο της συσκευής που παρουσιάζει τη σχεδίασή της και τις διπλές κάμερες στο περίβλημά της.

Το ρολόι Meta διαθέτει αφαιρούμενο σώμα που ξεπροβάλλει από τη βάση του ιμάντα του ρολογιού. Μπορούμε επίσης να δούμε δύο κουμπιά στη θήκη και συνολικά δύο κάμερες. Υπάρχει ένα τμήμα κάμερας 5MP στην μπροστινή πλευρά της οθόνης ως εγκοπή σταγόνας και ένα shooter 12MP στο πίσω μέρος δίπλα στους αισθητήρες υγείας. Το αποσπώμενο σώμα και οι διπλές κάμερες θα επέτρεπαν στους χρήστες να καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο όταν δεν έχουν το τηλέφωνό τους πάνω τους.

Meta’s canceled smartwatch leaks alongside detailed specs

Το ρολόι υποτίθεται ότι θα έφτανε με GPS και συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιείτε εντελώς αποσυνδεδεμένο με ένα τηλέφωνο. Επιπλέον, η Meta ανέπτυξε αυτόνομες εφαρμογές WhatsApp και Instagram stories για το ρολόι καθώς και ένα Spotify.

Το Meta Watch θα φέρει επίσης εφαρμογές παρακολούθησης δραστηριότητας και υγείας, ημερολόγιο, συλλογή φωτογραφιών και όλες τις άλλες συνήθεις εφαρμογές και ρυθμίσεις smartwatch. Βάσει της νέας αναφοράς, το ρολόι φέρεται να προσφέρει 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση. Η Meta στόχευε να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 και τιμή αυτοκόλλητου 349 $. Παρά την ακύρωση του συγκεκριμένου smartwatch, η Meta εξακολουθεί να σχεδιάζει να αναπτύξει άλλες συσκευές που φοριούνται στον καρπό στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *