Η Microsoft ξεκινά την κυκλοφορία των καρτελών του Windows 11 File Explorer

Η Microsoft ξεκινά την κυκλοφορία των καρτελών του Windows 11 File Explorer

Η Microsoft κυκλοφορεί επιτέλους τη νέα διεπαφή με καρτέλες του File Explorer με την κυκλοφορία του Windows 11 Insider Preview Build 25136 στο Dev Channel.

“Για να σας βοηθήσουμε να εργάζεστε σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα, η γραμμή τίτλου του File Explorer έχει πλέον καρτέλες. Θα θέλαμε τα σχόλιά σας σχετικά με τις λειτουργίες των καρτελών που θα θέλατε να δείτε στη συνέχεια”, είπε η ομάδα του Windows Insider.

Η Microsoft αποκάλυψε για πρώτη φορά τον επανασχεδιασμένο File Explorer κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Windows Powers the Future of Hybrid Work” του Απριλίου, έναν μήνα αφότου άρχισε να δοκιμάζει τη δυνατότητα ως κρυφή δυνατότητα ανάπτυξης των Windows 11 τον Μάρτιο.

Η εταιρεία δοκίμασε εν συντομία αυτήν τη δυνατότητα (μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες των Windows στο Microsoft Feedback Hub ποτέ) το 2017 σε εκδόσεις Windows 10 Insider, αλλά σύντομα το αφαίρεσε από τις εκδόσεις ανάπτυξης.

Tabbed File Explorer

Σε αυτήν τη νέα έκδοση των Windows 11 Dev, η Εξερεύνηση αρχείων εισάγει επίσης μια ανανεωμένη διάταξη του αριστερού παραθύρου πλοήγησης με γρήγορη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενους και καρφιτσωμένους φακέλους και προφίλ cloud του OneDrive.

“Τα προφίλ cloud του OneDrive αντικατοπτρίζουν το όνομα του χρήστη που σχετίζεται με τον λογαριασμό”, πρόσθεσαν οι Amanda Langowski και Brandon LeBlanc της Microsoft.

“Οι γνωστοί φάκελοι των Windows που είναι διαθέσιμοι από προεπιλογή στο παράθυρο πλοήγησης δεν εμφανίζονται πλέον στην ενότητα Αυτός ο υπολογιστής για να διατηρείται η προβολή εστιασμένη στις μονάδες δίσκου του υπολογιστή σας.”​

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *