Το Samsung One UI 5 θα κάνει τις μεταβάσεις πιο ομαλές  

Το Samsung One UI 5 θα κάνει τις μεταβάσεις πιο ομαλές  

 Η Samsung εργάζεται για να «[βελτιώσει] σημαντικά τις ταχύτητες πλοήγησης UI. Θα βελτιστοποιήσει επίσης τα κινούμενα σχέδια, ώστε να είναι πιο ομαλά και γρήγορα», γράφει ένα  ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Οι πιο πρόσφατες συσκευές της Samsung είναι στην έκδοση One UI 4.5 που βασίζονται στο Android 12, αλλά η κορεατική εταιρεία smartphone αναμένεται να ανανεώσει το One UI με Android 13 μόλις γίνει διαθέσιμο αργότερα το φθινόπωρο. Η μετάβαση στο Android 12 αντιμετώπισε κάποιες ανατροπές από τους OEM, καθώς η περσινή έκδοση Android ήταν η πρώτη δραστικά διαφορετική ενημέρωση Android εδώ και χρόνια.

Καθώς η χρήση των οθονών ρυθμού ανανέωσης 90Hz και 120Hz έχει κορεστεί τη βιομηχανία των smartphone, η εστίαση στη στίλβωση της εμπειρίας του χρήστη ξεκινά με τον τρόπο εμφάνισης και αίσθησης των κινούμενων εικόνων, μεταφράζοντας έτσι έναν πιο ευχάριστο οπτικά παράγοντα ομαλότητας. Τα πεσμένα καρέ και οι τρεμάμενοι ρυθμοί καρέ προκαλούν τριβή για τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει όλα όσα φέρνει στο One UI στο SDC (Συνέδριο προγραμματιστών της Samsung) αργότερα φέτος – αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Μόλις ανακοινωθεί, μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο πρόγραμμα beta για τους χρήστες να δοκιμάσουν και να παρέχουν σχόλια για την επόμενη έκδοση του One UI.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *