Το Samsung Galaxy Z Flip 4 σε εικόνες

Το Samsung Galaxy Z Flip 4 σε εικόνες

Το επόμενο foldable  της Samsung μόλις εμφανίστηκε σε μια σειρά από πραγματικές εικόνες. Ο YouTuber TechTalkTV κατάφερε με κάποιο τρόπο να πάρει στα χέρια του το ακυκλοφόρητο Galaxy Z Flip 4 και δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τη σχεδίαση του επερχόμενου αναδιπλούμενου. Οι εικόνες δείχνουν σε μεγάλο βαθμό παρόμοιο σχεδιασμό με το απερχόμενο Z Flip 3 , αλλά τονίζουν επίσης τις λίγες τροποποιήσεις που έκανε η Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip 4 display and hinge
Samsung Galaxy Z Flip 4 display and hinge

Το Z Flip 4 διαθέτει μικρότερο μεντεσέ που οφείλεται στο ελαφρώς μικρότερο αποτύπωμα της συσκευής. Η εσωτερική οθόνη φαίνεται πανομοιότυπη με αυτή του Z Flip 3, αν και η εικόνα δείχνει μια λιγότερο εμφανή πτυχή της οθόνης.

Z Flip 4 back and cover display
Z Flip 4 back and cover display

Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή εδώ είναι η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που φημολογείται ότι έχει διαγώνιο πάνω από 2 ιντσών σε σύγκριση με το πάνελ 1,9 ιντσών στην εξωτερική οθόνη του Z Flip 3. Η συσκευή εξακολουθεί να διαθέτει φινίρισμα δύο τόνων με ματ . Η πηγή υποστηρίζει ότι υπάρχει  μια μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα 3.700 mAh με φόρτιση 25 W που θα ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη. Το επερχόμενο αναδιπλούμενο αναμένεται να κυκλοφορήσει με το τσιπ Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 στις 10 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *