Το Samsung Galaxy Fit3 έρχεται αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2023

Το Samsung Galaxy Fit3 έρχεται αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2023

Ενώ η σειρά Galaxy Watch παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της δόξας, η Samsung κατασκευάζει και smartbands.  Το Galaxy Fit2 ήταν διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2020 και έκτοτε δεν έχει υπάρξει νέο. Αυτό θα αλλάξει, σύντομα.

Αυτές οι πληροφορίες από το κορεατικό υποκατάστημα του φόρουμ της κοινότητας της Samsung. Ένας χρήστης ρωτούσε για το Samsung Galaxy Fit3 και πότε θα μπορούσε να βγει. Η απάντηση είναι είτε στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είτε στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.


Θα κοστίσει προφανώς περίπου 49.000-50.000 KRW. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι είναι η ίδια τιμή με το Fit2 (49.500 KRW). Επομένως το νέο θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην ίδια τιμή με το παλιό στην περιοχή σας, π.χ. 60 $ στις ΗΠΑ, 50 € στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι νέα χαρακτηριστικά μπορεί να έχει το Galaxy Fit3. Το Fit2 έφερε μεγαλύτερη οθόνη (0,9” έως 1,1”), ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και πολύ βελτιωμένη απόδοση . Σχεδόν διπλασίασε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με το αρχικό Fit (φτάνοντας έως και 14-15 ημέρες μέσης χρήσης). Το Fit2 υστερεί σε σχέση με τις ανταγωνιστικές μπάντες, που προσφέρουν αισθητήρες SpO2, ενσωματωμένους δέκτες GPS κ.ο.κ.

Αυτές οι πληροφορίες είναι από έναν διαχειριστή κοινότητας, επομένως μπορεί να μην είναι 100% αξιόπιστες . Άτομα υψηλότερα στην εταιρεία λαμβάνουν αποφάσεις για τη σειρά προϊόντων . Φαίνεται ότι δεν έρχεται με την κυκλοφορία του Galaxy Watch5 (που θα συμπέσει με την κυκλοφορία των πτυσσόμενων 4ης γενιάς). Επομένως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *