Διαρροές ευρωπαϊκών τιμών για το Xiaomi Band 7

Διαρροές ευρωπαϊκών τιμών για το Xiaomi Band 7

H Xiaomi αποκάλυψε το Band 7 για την κινεζική αγορά τον περασμένο μήνα και το fitness tracker αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο εγγύς μέλλον. Σήμερα αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από διαρρήκτη του Twitter, ο οποίος πρόσθεσε επίσης την ευρωπαϊκή κατηγορία τιμολόγησης για τη συσκευή.

Σύμφωνα με αυτή τη μία ανεπιβεβαίωτη φήμη, θα πρέπει να περιμένετε το Band 7 να κοστίζει 50 έως 60 €. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Band 6 κυκλοφόρησε πέρυσι στα 45,99 €, αυτή είναι μια αύξηση της τιμής ακόμα κι αν το νέο wearable κοστίζει 49,99 €.

Από την άλλη πλευρά, στο αντίθετο άκρο αυτού του φάσματος, αν πρόκειται να πάει για 59 €, αυτό ακριβώς είναι το ποσό που πρέπει να ξοδέψετε για να αγοράσετε το Huawei Band 7 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σύμπτωση? Ίσως, ίσως όχι. Δεν είναι σαφές εάν η ευρωπαϊκή έκδοση του Xiaomi Band 7 που συζητάμε εδώ, αυτή που κοστίζει 50 έως 60 €, θα έχει υποστήριξη πληρωμών μέσω κινητού ή αν πρόκειται να είναι ένα διαφορετικό, ακόμη πιο ακριβό μοντέλο, αλλά μείνετε συντονιστείτε και θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *