Το Microsoft Defender φέρνει online και τοπική προστασία σε όλες τις πλατφόρμες

Το Microsoft Defender φέρνει online και τοπική προστασία σε όλες τις πλατφόρμες

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει την εφαρμογή Microsoft Defender και για τις τέσσερις μεγάλες πλατφόρμες. Διαθέσιμο ως μέρος της υπηρεσίας Microsoft 365, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστασία από διαδικτυακές απειλές καθώς και από τοπικές.

Για να μην συγχέεται με το Windows Defender (τώρα Windows Security), η νέα εφαρμογή Microsoft Defender έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ενιαία λύση για τις ανάγκες ασφαλείας σας. Στα Windows και στο macOS, το Microsoft Defender θα λειτουργεί παράλληλα με το ενσωματωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή τρίτων κατασκευαστών, παρέχοντας παράλληλα προστασία από επιθέσεις phishing στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή θα εμφανίζει επίσης την κατάσταση ασφαλείας των άλλων συσκευών σας όπου είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και θα παρέχει ειδοποιήσεις ασφαλείας.

Microsoft Defender brings online and local protection to all platforms

Στο Android, το Microsoft Defender περιλαμβάνει το δικό του πρόγραμμα προστασίας από ιούς μαζί με σάρωση κακόβουλου λογισμικού για εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και ληφθεί πρόσφατα. Παρέχει επίσης προστασία ιστού όπως οι εφαρμογές για υπολογιστές. Η εφαρμογή iOS είναι η λιγότερο χρήσιμη, καθώς περιλαμβάνει μόνο προστασία ιστού, αλλά όπως και οι άλλες εφαρμογές, μπορείτε να δείτε την κατάσταση ασφαλείας των άλλων συσκευών σας όπου είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν λήψη σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά απαιτεί συνδρομή στο Microsoft 365.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *