Η φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έχει μικρότερη πτυχή από το Z Fold3 

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έχει μικρότερη πτυχή από το Z Fold3 

Τον περασμένο μήνα Ice Universe ανάρτησε στο Twitter ότι το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έχει λιγότερο έντονο τσάκισμα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Τώρα ο χρήστης που διαρρέει έχει φωτογραφική απόδειξη – μια παράπλευρη σύγκριση λήψης από την ίδια γωνία.

Η πτυχή στην επερχόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα φαίνεται όντως πιο ρηχή. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι σαφές πόσο σημαντική θα είναι η διαφορά στα σενάρια της πραγματικής ζωής.

Σύμφωνα με διαρροές, η Samsung έχει τροποποιήσει την αναλογία διαστάσεων της εσωτερικής οθόνης του Z Fold4 – θα είναι πιο φαρδιά και πιο κοντή, δίνοντάς της λόγο διαστάσεων 6:5 (έναντι 6,2:5 στο τρέχον μοντέλο). Η οθόνη του καλύμματος θα είναι επίσης μικρότερη, με λόγο διαστάσεων 23:9 (σε σύγκριση με 24,5:9).

 Galaxy Z Fold3 (left) • Galaxy Z Fold4 (right)

Οι  εικόνες που  διέρρευσαν υποδηλώνουν έναν επανασχεδιασμένο μεντεσέ, κάτι που θα βελτιώσει την κατάσταση της πτυχής. Το φημολογούμενο Super UTG μπορεί να βοήθησε επίσης. Εκτός από τις αλλαγές στην οθόνη, το Galaxy Z Fold4 θα βελτιώσει τις κάμερες (50MP κύρια, 12MP 3x tele, 12MP εξαιρετικά ευρεία), ένα νέο chipset (Snapdragon 8+ Gen 1) και ορισμένες επαναληπτικές βελτιώσεις.

Τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 αναμένεται να παρουσιαστούν στις 10 Αυγούστου (πιθανότατα με τα ρολόγια Galaxy επόμενης γενιάς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *