Ο Μπάιντεν υπογράφει δύο νομοσχέδια για την κυβερνοασφάλεια

Ο Μπάιντεν υπογράφει δύο νομοσχέδια για την κυβερνοασφάλεια

Δύο δικομματικά νομοσχέδια για την κυβερνοασφάλεια υπεγράφησαν σε νόμο την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022, από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν: ο νόμος για το Federal Rotational Cyber ​​Workforce Program Act του 2021 και ο νόμος περί κυβερνοασφάλειας της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2021.

Ο Federal Rotational Cyber ​​Workforce Program Act, που υπάρχει από το 2018, προτείνει ένα πρόγραμμα βάσει του οποίου ορισμένοι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι μπορούν να μετακινηθούν προσωρινά σε άλλες υπηρεσίες σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

Οι υπηρεσίες μπορούν να καθορίσουν εάν μια θέση που αφορά πληροφορική ή κυβερνοασφάλεια είναι κατάλληλη για το πρόγραμμα. Το Γραφείο Διαχείρισης Προσωπικού είναι επιφορτισμένο με τη δημιουργία ενός σχεδίου λειτουργίας και το Γραφείο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης πρέπει να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος.

Ο Λευκός Οίκος ευχαρίστησε τους γερουσιαστές Gary Peters (D-Mich.), John Hoeven (RN.D.) και Jacky Rosen (D-Nev.), καθώς και τους αντιπροσώπους Ro Khanna (D-Calif.) και Nancy Mace (RS). Γ.) για την εργασία τους σχετικά με τον νόμο του Ομοσπονδιακού Περιστρεφόμενου Προγράμματος Εργατικού Δυναμικού στον Κυβερνοχώρο του 2021. Οι

γερουσιαστές Peters και Rosen έχουν επίσης πιστωθεί για τον νόμο περί ασφάλειας στον κυβερνοχώρο πολιτειών και τοπικής αυτοδιοίκησης του 2021, μαζί με τον γερουσιαστή Rob Portman (R-Ohio) και τον βουλευτή Joe Neguse (D-Colo.).

Αυτό το νομοσχέδιο αποσκοπεί στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και των κρατικών, τοπικών, φυλετικών και εδαφικών κυβερνήσεων.

Το νομοσχέδιο απαιτεί από το Εθνικό Κέντρο Ενσωμάτωσης Κυβερνοασφάλειας και Επικοινωνιών (NCCIC) να συντονίζεται με το Πολυπολιτειακό Κέντρο Ανταλλαγής και Ανάλυσης Πληροφοριών (MS-ISAC) για να βοηθά κρατικές, τοπικές, φυλετικές και εδαφικές κυβερνητικές οντότητες με ασκήσεις, εκπαίδευση και εκπαίδευση στον κυβερνοχώρο και επίγνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *