Η σειρά vivo iQOO 10 θα είναι η πρώτη με smartphone Dimensity 9000+ 

Η σειρά vivo iQOO 10 θα είναι η πρώτη με smartphone Dimensity 9000+ 

Το iQOO 10 βρίσκεται ήδη στη δημοσιότητα και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα από τον επόμενο μήνα. Οι τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές υποστήριξαν ότι η σειρά θα είναι η πρώτη με τηλέφωνο, που θα τροφοδοτείται από chipset Dimensity 9000+.

Η πλατφόρμα Mediatek ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα ως ελάχιστη βελτίωση σε σχέση με το Dimensity 9000. Έχει μια μικρή ενίσχυση CPU και GPU, καθώς και ενημερώσεις για την επεξεργασία σήματος και το μόντεμ 5G. Ο πυρήνας Cortex-X2 υψηλής απόδοσης πηγαίνει από τα 3,05 GHz στα 3,2 GHz και ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής τσιπ υποσχέθηκε συσκευές με την πλατφόρμα ήδη από το τρίτο τρίμηνο.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η διαφημιστική εκστρατεία και τα teaser θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα που είναι και η αρχή του νέου τριμήνου. Δεν έχουμε πληροφορίες εάν το smartphone iQOO 10 ή το iQOO 10 Pro θα τρέχει στο Dimensity 9000+, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα από τα δύο – πρέπει να δούμε αν το vivo θα χρησιμοποιήσει επίσης το Snapdragon 8+ Gen 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *