Πιθανός σχεδιασμός Huawei Mate 50 Pro διαρρέει  

Πιθανός σχεδιασμός Huawei Mate 50 Pro διαρρέει  

 Ο  οδικός χάρτης της Huawei έπεφτε σε αταξία λόγω εμπορικών κυρώσεων, έτσι παρά τις διάφορες φήμες που έλεγαν ότι «ίσως» δεν υπήρχε Mate 50 πέρυσι. Η εταιρεία δεν εγκατέλειψε, ωστόσο, τον Φεβρουάριο ένας αντιπρόεδρος επιβεβαίωσε ότι μια νέα σειρά Mate έρχεται τελικά. Και εδώ είναι πώς μπορεί να μοιάζει.

Αυτά είναι renders του Huawei Mate 50 Pro, που δημιουργήθηκαν από κατασκευαστές θήκης. Ο σχεδιασμός εξακολουθεί να τοποθετεί τις κάμερες σε ένα κυκλικό νησί στη μέση αντί να ακολουθεί την εμφάνιση δύο κύκλων της σειράς P50. Δεν θα υπάρχει το λογότυπο της Leica στη μέση φέτος. Το P50 Pocket δεν είχε ούτε ένα και έδειξε ότι η Huawei δεν έχει ξεχάσει πώς να κάνει καλές κάμερες από τη μια μέρα στην άλλη.

Λίγα είναι γνωστά για τη σειρά Mate 50, αν και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα χρησιμοποιεί μια παραλλαγή 4G ενός high-end chipset, όπως συμβαίνει με το P50 Pro, για παράδειγμα. Μια εταιρεία βρήκε έναν τρόπο να προσθέσει συνδεσιμότητα 5G χρησιμοποιώντας μια θήκη με eSIM και μόντεμ 5G. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι φυσικά από μια τυπική διαφανή θήκη σιλικόνης, αλλά εάν η λύση θήκης 5G αποδειχθεί εφαρμόσιμη, μπορεί να τη δούμε να χρησιμοποιείται σε περισσότερα μοντέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *