Το One UI 5.0 Beta φέρεται να δοκιμάζεται εσωτερικά στη Samsung, εν όψει της κυκλοφορίας του Ιουλίου

Το One UI 5.0 Beta φέρεται να δοκιμάζεται εσωτερικά στη Samsung, εν όψει της κυκλοφορίας του Ιουλίου

Μια νέα αναφορά λέει ότι το One UI Beta 5.0 της Samsung δοκιμάζεται επί του παρόντος εσωτερικά από υπαλλήλους της Samsung. Αυτό σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ.

Το One UI 5.0 της Samsung είναι το υλικολογισμικό της Samsung που βασίζεται στο Android 13. Η Samsung κανονικά κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα beta κάθε χρόνο όταν υπάρχει μια νέα έκδοση του Android. Οι χρήστες smartphone Samsung Galaxy είναι σε θέση να δοκιμάσουν το πρώιμο λογισμικό και να παρέχουν σχόλια, έτσι ώστε η τελική έκδοση να φτάσει γυαλισμένη και έτοιμη για τις μάζες.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, SamMobile ανέφερε ότι το One UI 5.0 Beta θα κυκλοφορήσει την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου και το κατάστημα παραμένει σίγουρο για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του.

Το Android 13 φέρνει πιο αναλυτικά δικαιώματα για εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης πολυμέσων και βελτιώσεις στη δρομολόγηση ήχου. Δεν είμαστε σίγουροι τι να περιμένουμε από το One UI 5.0, συγκεκριμένα, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η σειρά Samsung Galaxy S22 θα είναι πιθανότατα οι πρώτες συσκευές που θα είναι επιλέξιμες για την έκδοση beta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *