Το MacBook Air με M2 για  προπαραγγελία αυτήν την Παρασκευή-  ξεκινά να αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο την επόμενη εβδομάδα

Το MacBook Air με M2 για  προπαραγγελία αυτήν την Παρασκευή-  ξεκινά να αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο την επόμενη εβδομάδα

Είναι επίσημο – το ανανεωμένο MacBook Air με M2 θα γίνει διαθέσιμο για προπαραγγελία στις 8 Ιουλίου (αυτή την Παρασκευή) και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται παγκοσμίως μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Ιουλίου . Οι τιμές στις ΗΠΑ ξεκινούν από 1.200 $ (1.100 $ για καθηγητές και μαθητές).

Αυτό ισχύει για μια έκδοση με CPU 8 πυρήνων, GPU 8 πυρήνων, 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Με 300 $ περισσότερα μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση με GPU 10 πυρήνων και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη μνήμη RAM (έως 24 GB αυτή τη γενιά) και αποθηκευτικό χώρο (έως 2 TB). Εάν η τιμή του νέου Air φαίνεται τσουχτερή, μπορείτε να ανταλλάξετε μια παλιά συσκευή για να λάβετε κάποια πίστωση καταστήματος, περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Επίσης, η έκδοση M1 εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στα 1.000 $ (8/256 GB).

Ένας αντάπτορας τροφοδοσίας USB-C 30W ή 67W περιλαμβάνεται δωρεάν (ανάλογα με το μοντέλο που θα παραλάβετε), αλλά ίσως θέλετε να αγοράσετε κάποια αξεσουάρ στην πορεία. Για παράδειγμα, ο διπλός προσαρμογέας USB-C 35W κοστίζει 59 $ (διατίθεται στον Καναδά, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη και τις ΗΠΑ).

MacBook Air with M2 goes on pre-order this Friday, starts shipping worldwide next week

Σε σύγκριση με το MacBook Air που βασίζεται σε M1, το νέο μοντέλο M2 διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη υγρού αμφιβληστροειδούς 13,6″ (με υψηλότερη φωτεινότητα, 500 nits). Ο φορητός υπολογιστής είναι πιο λεπτός (1,13 cm έναντι 1,61 cm) και ελαφρύτερος (1,24 kg έναντι 1,29 kg). Η κάμερα FaceTime έχει αναβαθμιστεί σε ανάλυση 1080p (μειονέκτημα: μένει σε εγκοπή), επίσης ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία. Τέλος, η φόρτιση MagSafe επέστρεψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *