Διαρροές χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας του OnePlus 10T στην Ινδία

Διαρροές χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας του OnePlus 10T στην Ινδία

Το OnePlus 10T συνεχίζει να διαρρέει αριστερά και δεξιά, με πιο πρόσφατο σημείο να σπάει ένα ρεκόρ στο σημείο αναφοράς AnTuTu. Ωστόσο, το τηλέφωνο εξακολουθεί να μην είναι επίσημο και αν αναρωτιέστε πότε μπορεί να αλλάξει τελικά αυτό, έχουμε μια απάντηση για εσάς εάν κατοικείτε στην Ινδία.

Σύμφωνα με μια νέα φήμη, η κυκλοφορία του OnePlus 10T στην Ινδία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 Ιουλίου και 1ης Αυγούστου. Το τηλέφωνο θα πωλείται αποκλειστικά μέσω Amazon στην Ινδία, με την πρώτη πώληση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

OnePlus 10T leaked renders

Αυτές οι νέες πληροφορίες μπορεί να επικεντρώνονται στην ινδική αγορά, αλλά εάν το OnePlus 10T παρουσιαστεί και σε άλλες χώρες, δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα συνέβαινε περίπου την ίδια στιγμή – ή ακόμα και να συμπέσει με την κυκλοφορία στην Ινδία. Φαίνεται λοιπόν ότι η αναμονή για να γίνει επίσημο αυτό το τηλέφωνο θα τελειώσει τελικά προς το τέλος αυτού του μήνα.

Το OnePlus 10T αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, πράσινο και Moonstone Black – το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο με 16 GB RAM προφανώς. Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το ακουστικό θα διαθέτει οθόνη αφής 6,7 ιντσών FHD+ LTPO 2.0 120 Hz AMOLED, chipset Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας (50 MP κύρια, 8 MP υπερευρεία , μακροεντολή 2 MP), 16 MP selfie snapper και μπαταρία 4.800 mAh με εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση – 150 W στην Ινδία και 160 W αλλού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *