Η Apple μπορεί να επισπεύσει την κυκλοφορία του iPadOS 15.6 για να διορθώσει ορισμένα iPad με προβλήματα στις  επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Η Apple μπορεί να επισπεύσει την κυκλοφορία του iPadOS 15.6 για να διορθώσει ορισμένα iPad με προβλήματα στις  επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Μερικοί κάτοχοι του τελευταίου iPad mini tablet της Apple παραπονιούνται για τη μη φόρτιση των συσκευών τους μετά την ενημέρωση τους στο iPadOS 15.5. Η Apple φέρεται να γνωρίζει το πρόβλημα και ετοιμάζει μια επιδιόρθωση, η οποία θα μπορούσε να παραδοθεί μέσα στο iPadOS 15.6.

Η MacRumors ισχυρίζεται ότι έχει ένα αντίγραφο του σημειώματος που έστειλε η Apple στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες σέρβις της. Το σημείωμα φέρεται να αναγνωρίζει ότι ορισμένοι χρήστες θεωρούν ότι είναι αδύνατο να φορτίσουν το iPad mini 6 μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού.

Η Apple έχει συμβουλεύσει τους παρόχους υπηρεσιών και το προσωπικό λιανικής να επανεκκινήσουν τη συσκευή ως προσωρινή λύση στο πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες έχουν υποδείξει ότι το iPad mini 6 αρχίζει να φορτίζεται μετά από επανεκκίνηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποσυνδέσετε τη συσκευή από τον φορτιστή πριν την επανεκκινήσετε.

Η Apple έχει τονίσει ότι η αντικατάσταση υλικού του iPad ή της μπαταρίας του δεν θα λύσει το πρόβλημα, υπονοώντας ότι είναι “καθαρά ζήτημα λογισμικού”. Ως προληπτικό μέτρο, οι κάτοχοι iPad mini 6 μπορούν να επιλέξουν να αποφύγουν την εγκατάσταση της ενημέρωσης iPadOS 15.5.

Το iPad Το mini 6 θα μπορούσε σύντομα να λάβει μια σταδιακή ενημέρωση, η οποία θα πρέπει να περιέχει μια επιδιόρθωση. Η Apple αυτή τη στιγμή δοκιμάζει beta το iPadOS 15.6. Ωστόσο, ούτε η εταιρεία έχει αναγνωρίσει ανοιχτά το πρόβλημα ούτε εάν το iPadOS 15.6 θα λύσει το πρόβλημα.

Αναμένονται όλες οι συμβατές συσκευές Apple iPad να λάβουν μια σημαντική ενημέρωση λειτουργικού συστήματος τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Το iPadOS 16 αναμένεται να φέρει μαζί του πολλές δυνατότητες και αναβαθμίσεις. Οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν μια ενημερωμένη εφαρμογή Messages, μια εγγενή εφαρμογή καιρού, υποστήριξη API Shader Metal 3 για βελτιωμένα παιχνίδια σε iPad και μια νέα εφαρμογή Freeform που προορίζεται να υποστηρίζει τη συνεργασία πολλών χρηστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *