Η Microsoft λέει ότι η αναζήτηση του Outlook έχει διακοπεί ξανά στα Windows 11

Η Microsoft λέει ότι η αναζήτηση του Outlook έχει διακοπεί ξανά στα Windows 11

Η Microsoft διερευνά ένα ζήτημα που προκαλεί το Outlook να μην εμφανίζει πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή που εκτελούνται σε συστήματα Windows 11.

Το πρόβλημα επηρεάζει τους λογαριασμούς POP, IMAP και εκτός σύνδεσης Exchange επειδή η δυνατότητα αναζήτησης του Outlook χρησιμοποιεί την τοπική υπηρεσία αναζήτησης των Windows για την ευρετηρίαση των email.

Το Microsoft 365 και οι συνδεδεμένοι λογαριασμοί Exchange δεν επηρεάζονται επειδή χρησιμοποιούν την Αναζήτηση υπηρεσιών, η οποία δεν επηρεάζεται από αυτό το ζήτημα.

“Κατά την αναζήτηση στο Outlook Desktop στα Windows 11, ενδέχεται να μην βλέπετε τα πιο πρόσφατα email στα αποτελέσματα αναζήτησης”, εξηγεί η Microsoft.

“Εάν ελέγξετε τις Επιλογές ευρετηρίου των Windows στον Πίνακα Ελέγχου, η δημιουργία ευρετηρίου μπορεί να εκτελείται αργά ή να έχει τεθεί σε παύση.”

Η εταιρεία εργάζεται επί του παρόντος για την αντιμετώπιση αυτού του γνωστού ζητήματος και μοιράστηκε μια προσωρινή επιδιόρθωση για πελάτες που επηρεάζονται έως ότου υπάρξει διαθέσιμη λύση.

Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες των Windows 11 να μετριάσουν το σφάλμα αναζήτησης του Outlook απενεργοποιώντας την Αναζήτηση στην επιφάνεια εργασίας των Windows και μεταβαίνοντας στην ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης του Outlook ως λύση.

Για να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία αναζήτησης στην επιφάνεια εργασίας των Windows για το Outlook, πρέπει να προσθέσετε ένα νέο κλειδί μητρώου PreventIndexingOutlook 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *