Η Dell ανακοίνωσε τα Inspiron 14 Plus και 16 Plus

Η Dell ανακοίνωσε τα Inspiron 14 Plus και 16 Plus

Η Dell ανακοίνωσε ότι τα Inspiron 14 Plus και 16 Plus εντάσσονται στη σειρά Inspiron σήμερα, ξεκινώντας από $1.299 και $1.599, αντίστοιχα.

Οι δύο προσθήκες στην οικογένεια Inspiron διαθέτουν τους τελευταίους επεξεργαστές της σειράς Intel Core H 12ης γενιάς. Το Inspiron 14 Plus έχει το NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, ενώ το Inspiron 16 Plus προσφέρει το προαιρετικό NVIDIA GeForce RTX 3060 ανώτερης κατηγορίας, καθιστώντας το ιδανικό για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Το τελευταίο θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επωφελούνται από διαφορετικά εργαλεία NVIDIA Studio, όπως οι εφαρμογές Broadcast και Canvas.

Inspiron 16 Plus Laptop

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, και οι δύο λαμβάνουν έως και 2TB M.2 PCIe NVMe SSD. Η χωρητικότητα RAM των δύο φορητών υπολογιστών, από την άλλη, έχει μεγάλη διαφορά. Ο μεγαλύτερος φορητός υπολογιστής έχει έως και 64 GB DDR5, ενώ ο Inspiron 14 Plus έχει 40 GB DDR5.

Παίρνετε τα ίδια εξαρτήματα σε ορισμένες από τις ενότητες του Inspiron 14 Plus και 16 Plus, καθιστώντας το πρώτο μια «μικρότερη έκδοση» του 16 Plus, όπως σημειώνει η Microsoft στην ανακοίνωση της διαθεσιμότητάς τους.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις που θα μπορούσαν να παρατηρήσουν οι προηγούμενοι κάτοχοι φορητών υπολογιστών της σειράς Inspiron. Περιλαμβάνει τους αεραγωγούς που έχουν πλέον 15% μεγαλύτερη επιφάνεια από τις προηγούμενες γενιές. Υπάρχει επίσης η μεγαλύτερη οθόνη στο 16 Plus, η οποία θα ταιριάζει σε επαγγελματίες που θέλουν μεγαλύτερες οθόνες προβολής για την εργασία τους (ειδικά όταν χρησιμοποιούν τις Snap Layouts των Windows 11). Συγκεκριμένα, το Inspiron 16 Plus διαθέτει οθόνη 16 ιντσών με ενεργή περιοχή αναλογίας διαστάσεων 16:10 και ανάλυση 3k.

Άλλες λεπτομέρειες που αξίζει να αναφέρουμε για αυτούς τους δύο νέους φορητούς υπολογιστές είναι η ενσωματωμένη κάμερα web FHD με προσωρινή μείωση θορύβου και μεγάλο δυναμικό εύρος, διπλά μικρόφωνα με ακύρωση ηχούς και μείωση θορύβου βάσει AI, Dolby Vision και Dolby Atmos και το υλικό ComfortView Plus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *