Το Apple MacBook Air φέρνει το chip M2 του στο Geekbench

Το Apple MacBook Air φέρνει το chip M2 του στο Geekbench

Φαίνεται ότι οι αναθεωρητές με πρώιμη πρόσβαση στο νέο Apple MacBook Air είναι απασχολημένοι με την αξιολόγηση της απόδοσης του νέου επεξεργαστή M2, όπως αποδεικνύεται από την παρουσία του Mac 14,2 στο Geekbench.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το M2 στο MacBook Air χωρίς ανεμιστήρα σκοράρει στο ίδιο γήπεδο με το M2 μέσα στο MacBook Pro 13, το οποίο έχει έναν μόνο ανεμιστήρα. Το Geekbench είναι ένα γρήγορο σημείο αναφοράς και δεν πιέζει το chipset και, με τη σειρά του, δεν παράγει αρκετή θερμότητα για να προκαλέσει στραγγαλισμό.

Ωστόσο, ορισμένες πρώτες αναθεωρήσεις του M2 έδειξαν ότι ο νέος επεξεργαστής γίνεται πιο ζεστός από τον M1 και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φτωχότερη διαρκή απόδοση. Αυτές οι δοκιμές βασίζονται στο MacBook Pro 13 με έναν ανεμιστήρα και πιθανότατα θα οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα στο MacBook Air χωρίς ανεμιστήρα.

Αλλά αναμένουμε ότι οι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro 14 και 16 θα είναι καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν το νέο πυρίτιο, μόλις τους έρθει σε μορφή Pro, Max και Ultra.

Το νέο MacBook Air στα αριστερά, το νέο MacBook Pro 13 στα δεξιά

Το MacBook Air τέθηκε σε προπαραγγελία στις 8 Ιουλίου και θα αποσταλεί από τις 15 Ιουλίου, λίγες εβδομάδες μετά το παλιό, εξοπλισμένο με M2 MacBook Pro 13. Εκτός από τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή (που έχει 18% ταχύτερη CPU και 35% ταχύτερη GPU), το Air είναι πιο λεπτό, φέρνει μια νέα 13,6 ιντσών 2560×1664 px IPS LCD με 500 nits φωτεινότητας, MagSafe και δύο θύρες USB-C. και μια νέα κάμερα web 1080p.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *