Το One UI Watch 4.5 έρχεται το τρίτο τρίμηνο με πληκτρολόγιο, υποστήριξη διπλής SIM και δυνατότητες προσβασιμότητας

Το One UI Watch 4.5 έρχεται το τρίτο τρίμηνο με πληκτρολόγιο, υποστήριξη διπλής SIM και δυνατότητες προσβασιμότητας

Η Samsung είναι σχεδόν έτοιμη να προσφέρει την ενημέρωση One UI Watch 4.5 στα Galaxy Watch4 και Watch4 Classic. Βασίζεται στο Google Wear OS 3.5 (αυτό σημαίνει επίσης ότι τα παλαιότερα ρολόγια Galaxy που βασίζονται στο Tizen δεν το λαμβάνουν, σε περίπτωση που αναρωτιέστε). Αυτό το λογισμικό θα τρέχει επίσης στην “επόμενη σειρά Galaxy Watch”, υπόδειξη, υπόδειξη.

Η νέα έκδοση θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ρολογιών. Παλαιότερα ήταν δυνατή η εγκατάσταση του Gboard για πληκτρολόγηση και φωνητική εισαγωγή, τώρα η Samsung έχει ετοιμάσει ένα νέο πληκτρολόγιο. Υποστηρίζει εισαγωγή ολίσθησης, αναγνώριση χειρογράφου και φωνητική υπαγόρευση. Οι χρήστες θα μπορούν να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ των μεθόδων εισαγωγής, π.χ. το swiping προσφέρει μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής εάν υπάρχουν παρευρισκόμενοι.

Επιπλέον, εάν το Galaxy Watch σας έχει συζευχθεί με ένα τηλέφωνο Galaxy διπλής SIM, θα μπορείτε να επιλέξετε ποια SIM θα χρησιμοποιείται κατά την πραγματοποίηση κλήσης από το ρολόι (υπάρχει επίσης η επιλογή “Να γίνεται πάντα ερώτηση”). Σημειώστε ότι πρόκειται για κλήση μέσω τηλεφώνου και όχι για ρολόγια με eSIM.

Το One UI Watch 4.5 θα προσθέσει επίσης νέες δυνατότητες προσβασιμότητας . Οι χρήστες που δυσκολεύονται να διακρίνουν ορισμένα χρώματα θα μπορούν να προσαρμόσουν την απόχρωση της οθόνης και να αυξήσουν την αντίθεση. Επιπλέον, θα μπορούν να μειώνουν τη διαφάνεια και τα εφέ θαμπώματος και να αφαιρούν κινούμενα σχέδια. Εάν έχετε συνδεδεμένο σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth στο ρολόι, θα μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία ήχου αριστερά/δεξιά, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα ακοής με το ένα αυτί.

Το νέο λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να επιβραδύνετε τα πράγματα, π.χ. υπάρχει μια ρύθμιση για να προσαρμόσετε τη διάρκεια του πατήματος και μια επιλογή για να αγνοήσετε τα επαναλαμβανόμενα αγγίγματα. Επιπλέον, οι λειτουργίες που εμφανίζονται για λίγο στην οθόνη (π.χ. ενδείξεις έντασης ήχου και ειδοποιήσεων) μπορούν να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλες οι επιλογές προσβασιμότητας θα είναι διαθέσιμες μέσω ενός βολικού μενού. Το κουμπί Αρχική σελίδα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκκινεί τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε πιο συχνά με ένα διπλό πάτημα ή ένα πάτημα και κρατήστε πατημένο.

Η Samsung βελτίωσε επίσης τις προσαρμογής . Η νέα λίστα Αγαπημένων σάς επιτρέπει να προσθέτετε τα καλύτερα ρολόγια για εύκολη πρόσβαση και υπάρχει ένα προσεγμένο κόλπο – μπορείτε να προσθέσετε την ίδια όψη ρολογιού πολλές φορές, απλώς με διαφορετικό θέμα και διαφορετικό σύνολο επιπλοκών.

Η ενημέρωση One UI Watch 4.5 θα κυκλοφορήσει στη σειρά Galaxy Watch4 το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου. Αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα με όλα τα νέα χαρακτηριστικά, παρεμπιπτόντως, η Samsung έχει και άλλες βελτιώσεις στο μανίκι της, οι οποίες θα αποκαλυφθούν σε εύθετο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *