Η Qualcomm διαφημίζει την επόμενης γενιάς φορητή πλατφόρμα Snapdragon

Η Qualcomm διαφημίζει την επόμενης γενιάς φορητή πλατφόρμα Snapdragon

Ένα νέο teaser δημοσιεύτηκε στο Twitter Snapdragon της Qualcomm, δείχνοντας μια ματιά στην επόμενη γενιά φορετών SoC που “έρχεται σύντομα”.

Το πιο πρόσφατο Snapdragon Wear 4100+ είναι χτισμένο στη διαδικασία των 12 nm και περιλάμβανε έναν νέο συν-επεξεργαστή για να σας βοηθήσει να χειριστείτε περισσότερες εργασίες στο παρασκήνιο, όπως η είσοδος αισθητήρα και ο ήχος. Αυτό το SoC έφερε βελτιώσεις στην απόδοση και την μπαταρία σε σύγκριση με την πλατφόρμα Snapdragon Wear 3100.

Ανυπομονούμε να δούμε τι είδους βελτιώσεις θα έχει η επόμενη πλατφόρμα Snapdragon Wear. Αναμένουμε να δούμε κάτι περισσότερο σύμφωνα με τις γραμμές του Exynos W920 (5nm) SoC της Samsung, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε την επόμενη κίνηση της Qualcomm με wearables. Δεδομένης της νέας εστίασης της Google στο Wear OS, ίσως θα είναι κάτι που θα προωθήσει την πλατφόρμα προς τα εμπρός, καθώς πολλές συσκευές Wear OS πριν από την έκδοση 3.0 τροφοδοτούνται από τις πλατφόρμες Snapdragon Wear.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ένα νέο φορητό τσιπ έρχεται από την Qualcomm. Δεν ξέρουμε ποιοι κατασκευαστές OEM θα το χρησιμοποιήσουν, πότε θα φτάσει στην αγορά, ούτε τις προδιαγραφές του – όχι έως ότου η Qualcomm κάνει την επίσημη ανακοίνωσή της σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *