Το πρώτο πρόγραμμα αφοσίωσης της Sony στο PlayStation σάς ανταμείβει για την απόκτηση τροπαίων

Το πρώτο πρόγραμμα αφοσίωσης της Sony στο PlayStation σάς ανταμείβει για την απόκτηση τροπαίων

Η Sony ανακοίνωσε το πρώτο της PlayStation πρόγραμμα αφοσίωσης . Οι PlayStation Stars θα μπορεί να εγγραφούν δωρεάν και μπορεί να κερδίσουν πόντους παίζοντας παιχνίδια και κάνοντας αγορές στο PlayStation Store. Θα μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για πράγματα όπως κεφάλαια πορτοφολιού PSN και ορισμένα προϊόντα από το κατάστημα.

Θα υπάρχει ένα πρόγραμμα “Monthly Check-in” που θα σας επιτρέψει να κερδίσετε μια ανταμοιβή παίζοντας οποιοδήποτε παιχνίδι. Η Sony σχεδιάζει να προσφέρει ανταμοιβές σε όσους κερδίζουν τουρνουά και κερδίζουν ορισμένα τρόπαια. Ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει ένα πλατινένιο τρόπαιο για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στη ζώνη ώρας του θα κερδίσει επίσης μια ανταμοιβή.

Μια πτυχή του προγράμματος ταρακούνησε κάποια φτερά στα social media μετά την ανακοίνωση. Η Sony λέει ότι θα προσφέρει ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα ως ανταμοιβή. Πρόκειται για “ψηφιακές αναπαραστάσεις πραγμάτων που απολαμβάνουν οι θαυμαστές του PlayStation, όπως ειδώλια αγαπημένων και εμβληματικών χαρακτήρων από παιχνίδια και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, καθώς και αγαπημένες συσκευές που αξιοποιούν την ιστορία της καινοτομίας της Sony.” Είπε ότι οι θαυμαστές θα έχουν πάντα συλλεκτικά αντικείμενα για να κερδίζουν και θα υπάρχουν “εξαιρετικά σπάνια”.

Το να τα αποκαλούμε “ψηφιακά συλλεκτικά” σίγουρα τα κάνει να ακούγονται σαν NFT, αλλά αυτό δεν ισχύει. «Σίγουρα δεν είναι NFT. Σίγουρα όχι”, είπε η Grace Chen, αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment για δικτυακή διαφήμιση, αφοσίωση και εμπορεύματα με άδεια στην Washington Post. “Δεν μπορείτε να τα ανταλλάξετε ή να τα πουλήσετε. Δεν αξιοποιεί καμία τεχνολογία blockchain και σίγουρα όχι NFT.” Αν η Sony το είχε διευκρινίσει στη δική της ανάρτηση ιστολογίου για αποφυγή σύγχυσης.

Το PlayStation Stars ακολουθεί παρόμοιες προσφορές ανταμοιβής από τη Microsoft και τη Nintendo. Το πρόγραμμα της Microsoft, που τώρα ονομάζεται Microsoft Points, έχει υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί με το να κερδίζουν πόντους παίζοντας Xbox, οι χρήστες μπορούν να τους συγκεντρώσουν αναζητώντας στο Bing και αγοράζοντας προϊόντα.

Ομοίως, οι άνθρωποι μπορούν να κερδίσουν My Nintendo Gold Points κάνοντας αγορές από το eShop και αποδίδοντας καλά σε τουρνουά. χρησιμοποιείται για εκπτώσεις σε παιχνίδια Switch. Για την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών, μπορείτε επίσης να κερδίσετε πλατινένιους πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν για ανταμοιβές.

Η Sony λέει ότι θα δημιουργήσει PlayStation Stars με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζει το πρόγραμμα και σχεδιάζει μια σταδιακή διάθεση αργότερα φέτος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *