Το ομοίωμα του iPhone 14 Pro Max δείχνει τη σχεδίαση διπλής οπής διάτρησης στο μπροστινό μέρος

Το ομοίωμα του iPhone 14 Pro Max δείχνει τη σχεδίαση διπλής οπής διάτρησης στο μπροστινό μέρος

Οι φωτογραφίες των ομοιωμάτων iPhone 14 κάνουν ήδη το γύρο. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τις πλάτες των τεσσάρων μοντέλων –δύο μικρά και δύο μεγάλα, δύο βανίλια και δύο Pro– τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πίσω μέρος.

Αυτό φαίνεται να είναι ένα iPhone 14 Pro Max, αν κρίνουμε από το μέγεθος του χτυπήματος της κάμερας σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Και πάλι μας ενδιαφέρει περισσότερο τι υπάρχει στο μπροστινό μέρος (και τι όχι).

Apple iPhone 14 Pro Max dummy - notice the dual punch hole design on the front
Apple iPhone 14 Pro Max dummy - notice the dual punch hole design on the front

Apple iPhone 14 Pro Max – παρατηρήστε τη σχεδίαση διπλής οπής διάτρησης στο μπροστινό μέρος

Η εγκοπή εξαφανίζεται με αυτήν τη γενιά μοντέλων iPhone Pro (αλλά θα παραμείνει για ένα χρόνο περισσότερο στο ζεύγος βανίλιας). Θα αντικατασταθεί από μια οπή διάτρησης – το ευρύτερο στοιχείο είναι το σύστημα Face ID, το οποίο χρειάζεται έναν φωτισμό υπερύθρων και μια κάμερα υπερύθρων, το άλλο είναι η νέα κάμερα FaceTime (με αυτόματη εστίαση, φέρεται ότι).

Το χάσμα μεταξύ Pro και vanilla iPhone θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ φέτος. Όχι μόνο οι επαγγελματίες έχουν αποκλειστικότητα στην κάμερα τηλεφακού, αλλά θα είναι επίσης οι μόνοι με κύρια κάμερα 48MP και μόνο αυτοί που θα αναβαθμίσουν στο chipset Apple A16. Τα μοντέλα βανίλια θα κολλήσουν στις πίσω κάμερες των 12MP και στο τσιπ A15, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών. Τα μοντέλα βανίλιας δεν έχουν επίσης τη νέα σχεδίαση “χάπι και τρύπα” στο μπροστινό μέρος, το αν οι οθόνες τους έχουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz παραμένει θέμα συζήτησης (κλίνοντας προς το “όχι”).

The \Το σχέδιο “χάπι και τρύπα” έρχεται πρώτα στα μοντέλα Pro και στα τηλέφωνα βανίλιας του χρόνου

Τα μοντέλα βανίλιας iPhone 15 θα υιοθετήσουν το σχέδιο “χάπι και τρύπα”, σύμφωνα με προβλέψεις. Τα μελλοντικά iPhones αναμένεται να αρχίσουν να μετακινούν μέρος του υλικού πίσω από την οθόνη, το οποίο μπορεί να ξεκινήσει το 2024. Φυσικά, οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις δεν είναι πολύ ακριβείς (ή ακόμη και πιθανές, δεδομένου ότι η Apple εξακολουθεί να δοκιμάζει τι λειτουργεί και τι όχι t).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *