Η Huawei θα παρουσιάσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου

Η Huawei θα παρουσιάσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου

Η Huawei θα κυκλοφορήσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου, αποκάλυψε η εταιρεία στο Weibo. Μια ανάρτηση στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «το μέλλον» και η «εξέλιξη» της Huawei έρχεται την επόμενη Τετάρτη και η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 τοπική ώρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η εταιρεία ανάρτησε στο Twitter ότι ένα νέο πάρτι παρουσίασης του Smart Office λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα την ίδια ώρα, αποκαλύπτοντας ότι η ανακοίνωση δεν είναι απλώς μια τοπική εκδήλωση, αλλά είναι μια μεγάλη υπόθεση για τη μάρκα σε όλο τον κόσμο.

HarmonyOS 3 teaser in Chinese

Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τις νέες δυνατότητες του HarmonyOS 3.0 και ποιες συσκευές Huawei θα λάβουν την ενημέρωση. Υπήρχε μια φήμη για μια μαζική κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο, αλλά όχι πριν από την εκκαθάριση της beta, που κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Η προηγούμενη κυκλοφορία του Smart Office της Huawei ήταν μόλις τον περασμένο μήνα και είδαμε την άφιξη των ανανεωμένων Matebook και του ολοκαίνουργιου Freebuds Pro 2. Ελπίζουμε ότι αυτή η εκδήλωση με μια καλοκαιρινή ανατροπή θα μας φέρει ακόμα περισσότερες συσκευές – ελπίζουμε, το φωτογραφικό τηλέφωνο Mate 50 Pro ή τουλάχιστον τα nova 10 midrangers.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *