Το πρώτο όχημα με «Huawei Inside», ArcFox Alpha-S, μπαίνει στην παραγωγή

Το πρώτο όχημα με «Huawei Inside», ArcFox Alpha-S, μπαίνει στην παραγωγή

Πριν από ένα χρόνο, η Huawei ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την κινεζική εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων Arcfox για την παραγωγή ενός πολυτελούς EV που τροφοδοτείται από τη λύση HI (Huawei Inside) της Huawei. Συνδυάζει μια έξυπνη οθόνη που λειτουργεί με HarmonyOS στο εσωτερικό και τη λύση HiCar της Huawei με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Arcfox Alpha-S has an infotainment system powered by HarmonyOS

Το Arcfox Alpha-S διαθέτει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που τροφοδοτείται από το HarmonyOS

Το Arcfox Alpha-S είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με “Huawei Inside” και τώρα μπαίνει στη μαζική παραγωγή. Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης του EV είναι ικανό για 400 TOP υπολογιστών και είναι εξοπλισμένο με ΠΟΛΛΗ τεχνολογία ανίχνευσης: τρεις αισθητήρες LiDAR, έξι αισθητήρες ραντάρ mmW, 12 αισθητήρες υπερήχων, εννέα μονάδες ADS και 4 κάμερες surround view.

Arcfox Alpha-S

Arcfox Alpha-S

Αν και το Arcfox Alpha-S είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο, παραδόθηκε μια μικρή πρώτη παρτίδα και το EV εισέρχεται τώρα σε πλήρη παραγωγή στο εργοστάσιο παραγωγής του Zhenjiang.

Επισκεφτείτε τον αδελφό μας ιστότοπο ArenaEV.com για να διαβάσετε περισσότερα για το Arcfox Alpha-S και όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έχουμε επίσης μια ανασκόπηση του HarmonyOS στο AITO M5 σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δείτε πώς είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου που αναπτύχθηκε από την Huawei.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *