Η Microsoft προειδοποιεί ότι οι νέες ενημερώσεις των Windows ενδέχεται να διακόψουν την εκτύπωση

Η Microsoft προειδοποιεί ότι οι νέες ενημερώσεις των Windows ενδέχεται να διακόψουν την εκτύπωση

Η Microsoft προειδοποίησε ότι, ξεκινώντας με τις προαιρετικές ενημερώσεις προεπισκόπησης αυτής της εβδομάδας, θα καταργηθούν οι προσωρινές ρυθμίσεις που παρέχονται πριν από ένα χρόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων εκτύπωσης του Windows Server σε μη συμμορφούμενες συσκευές, γεγονός που ενδέχεται να διαταράξει την εκτύπωση.

Όπως εξήγησε η εταιρία  πέρυσι, ένα γνωστό ζήτημα μπορεί να προκαλέσει αποτυχίες εκτύπωσης και σάρωσης σε πολλές εκδόσεις του Windows Server μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων ασφαλείας του Ιουλίου 2021 στους ελεγκτές τομέα των Windows (DC).

Το γνωστό πρόβλημα επηρεάζει εκτυπωτές, σαρωτές και πολυλειτουργικές συσκευές που δεν συμμορφώνονται με τις αλλαγές σκλήρυνσης CVE-2021-33764 και χρησιμοποιούν έλεγχο ταυτότητας έξυπνης κάρτας (PIV).

“Οι συσκευές που επηρεάζονται είναι εκτυπωτές, σαρωτές και συσκευές πολλαπλών λειτουργιών ελέγχου ταυτότητας έξυπνων καρτών που δεν υποστηρίζουν ούτε το Diffie-Hellman (DH) για ανταλλαγή κλειδιών κατά τον έλεγχο ταυτότητας PKINIT Kerberos ούτε δεν διαφημίζουν υποστήριξη για des-ede3-cbc («τριπλόη Microsoft εξήγησε.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τη Microsoft, όλες οι επηρεαζόμενες συσκευές ελέγχου ταυτότητας έξυπνων καρτών θα λειτουργούν όπως αναμένεται και δεν θα επηρεαστούν εάν χρησιμοποιούν έλεγχο ταυτότητας ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *