Το  στιβαρό Apple Watch Pro θα έχει σώμα από τιτάνιο, αδιάβροχη οθόνη

Το  στιβαρό Apple Watch Pro θα έχει σώμα από τιτάνιο, αδιάβροχη οθόνη

Σύμφωνα με τον Bloomberg , η Apple θα κυκλοφορήσει τρία νέα ρολόγια φέτος – το Apple Watch 8, φυσικά, ένα ανανεωμένο SE και ένα ανθεκτικό ρολόι Pro.

Το Apple Watch Pro περιγράφεται ότι έχει την πρώτη νέα σχεδίαση από το 2018. Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο νέο, καθώς θα κολλάει με ορθογώνιο σχήμα (αντί να είναι κυκλικό) και δεν θα έχει επίπεδες πλευρές όπως φημολογείται έχουν αναφέρει.

Ωστόσο, θα είναι μεγαλύτερο, με την οθόνη του να αναμένεται να είναι 7% μεγαλύτερη από το πάνελ 1,9″ του Watch 7 45mm. Και η οθόνη του θα είναι πιο ανθεκτική στη θραύση από τα τρέχοντα ρολόγια, ενώ το σώμα του θα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, ελαφρύ τιτάνιο. Το μεγαλύτερο σώμα θα πρέπει επίσης να επιτρέπει μια μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία θα βελτιώσει την αντοχή.

Σύμφωνα με τον Gurman, το Watch Pro θα διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος. Η εταιρεία εργάζεται επίσης σε έναν αισθητήρα αρτηριακής πίεσης για μελλοντικά μοντέλα (πιθανώς θα κυκλοφορήσει το 2025 ή περίπου) και ένα όργανο παρακολούθησης γλυκόζης (που έρχεται προς το τέλος αυτής της δεκαετίας).

Το ανθεκτικό Apple Watch Pro αναμένεται να ξεκινά από τα 900 $. Αυτό το Pro ρολόι θα μπορούσε να σημάνει το τέλος για την premium σειρά Apple Watch Edition. Ωστόσο, ο αναλυτής προειδοποιεί ότι το Pro μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για ορισμένους χρήστες του Apple Watch.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *