Η OnePlus αναβάλλει τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του Ace Pro στην Κίνα  

Η OnePlus αναβάλλει τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του Ace Pro στην Κίνα  

H OnePlus είχε προγραμματίσει μια εκδήλωση στην Κίνα σήμερα για να αποκαλύψει το Ace Pro. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε τώρα ότι έχει αναβάλει την εκδήλωση έναρξης και τις σχετικές δραστηριότητες χωρίς να προσδιορίσει κανένα λόγο ή να ορίσει νέα ημερομηνία έναρξης.

Αυτή η ανακοίνωση από την OnePlus έρχεται μετά την προσγείωση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν, αυξάνοντας τις εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, καθώς η τελευταία θεωρεί την Ταϊβάν ως έδαφός της.

OnePlus postpones today's Ace Pro launch event in China

Η OnePlus δεν είναι η μόνη μάρκα που ακύρωσε την εκδήλωση κυκλοφορίας της στην Κίνα. Χθες, η Motorola ακύρωσε επίσης την εκδήλωση παρουσίασης των Razr 2022 και X30 Pro. Η μάρκα που ανήκει στη Lenovo ούτε έδωσε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε διευκρίνισε τον λόγο ακύρωσης της εκδήλωσης. Αν και θα μπορούσε να οφείλεται σε αυξανόμενες εντάσεις στην περιοχή της Ασίας.

Τούτου λεχθέντος, ενώ η OnePlus έχει αναβάλει την εκδήλωσή της Ace Pro στην Κίνα, η εταιρεία προχωρά στην αποκάλυψη του OnePlus 10T, το οποίο αναμένεται να είναι το Ace Pro για τις διεθνείς αγορές που διαθέτουν OxygenOS αντί για ColorOS. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14:00 UTC σήμερα και θα μεταδοθεί ζωντανά στα επίσημα κανάλια της OnePlus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *