Το Microsoft Defender τώρα καλύτερος στον αποκλεισμό ransomware στα Windows 11

Το Microsoft Defender τώρα καλύτερος στον αποκλεισμό ransomware στα Windows 11

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις των Windows 11 στο κανάλι Beta με βελτιωμένες δυνατότητες αποκλεισμού επιθέσεων ransomware του Microsoft Defender για Endpoint.

Όπως πρόσθεσε η εταιρεία, ξεκινώντας με τις σημερινές εκδόσεις (22621.450 και 22622.450), η εταιρική πλατφόρμα ασφάλειας τελικού σημείου βελτιώνεται επίσης στον εντοπισμό και την αναχαίτιση αυτού που ο Redmond αποκαλεί “προηγμένες επιθέσεις”.

“Βελτιώσαμε την ικανότητα του Microsoft Defender για το Endpoint να εντοπίζει και να αναχαιτίζει ransomware και προηγμένες επιθέσεις”, δήλωσαν.

Όταν ρωτήθηκε για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες βελτιώσεις προστέθηκαν στο Defender for Endpoint, ο LeBlanc αρνήθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες εκτός από αυτές που κοινοποιήθηκαν στη σημερινή ανάρτηση ιστολογίου.

Οι νέες εκδόσεις προσθέτουν πολλές άλλες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής αποθήκευσης σε δίκτυα χαμηλού εύρους ζώνης ή συμφόρησης δικτύων ευρείας περιοχής (WAN) και συμπίεση αρχείων εάν έχει ρυθμιστεί η Συμπίεση μπλοκ μηνυμάτων διακομιστή (SMB).

Επίσης, αντιμετωπίζουν ζητήματα που προκαλούν σφάλματα 0x80070026 κατά την αντιγραφή αρχείων από μονάδες δίσκου δικτύου και προκαλούν πάγωμα του Microsoft Edge κατά τη χρήση της λειτουργίας IE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *