Το Fitbit θα τερματίσει την υποστήριξη για συγχρονισμό υπολογιστή αυτό το φθινόπωρο

Το Fitbit θα τερματίσει την υποστήριξη για συγχρονισμό υπολογιστή αυτό το φθινόπωρο

Η Fitbit διακόπτει την υποστήριξη για συγχρονισμό υπολογιστή και Mac. Η εταιρεία είπε ότι θα καταργήσει την επιλογή των χρηστών να συγχρονίζουν τους ιχνηλάτες τους μέσω της εφαρμογής Connect στις 13 Οκτωβρίου 2022. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η μόνη τρόπος για να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το φορητό σας Fitbit θα είναι μέσω της εφαρμογής Fitbit για κινητά. Αν και ο τερματισμός είναι απίθανο να επηρεάσει πολλούς ανθρώπους, σημαίνει ότι θα υπάρχει ένας λιγότερος τρόπος για να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο wearable σας για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

«Στις 13 Οκτωβρίου 2022, καταργούμε την επιλογή μεταφοράς λιστών αναπαραγωγής στο ρολόι Fitbit μέσω του υπολογιστή σας», αναφέρει η εταιρεία σε ξεχωριστή σελίδα υποστήριξης. “Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε προσωπική μουσική που είναι αποθηκευμένη στο ρολόι σας και να μεταφέρετε μουσική στο ρολόι σας με την εφαρμογή Deezer και την εφαρμογή Pandora.” 

Με άλλα λόγια, εάν χρησιμοποιείτε το Fitbit tracker ή το έξυπνο ρολόι σας για να ακούτε μουσική, θα πρέπει να βασίζεστε σε δύο υπηρεσίες μουσικής που δεν είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές εκεί έξω. Με το Pixel Watch να προσφέρει βαθιά ενσωμάτωση Fitbit, αυτό πιθανότατα δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα με τα νέα φορητά Fitbit, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουν οι τρέχοντες χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *