Τα Office Insiders στο Android αποκτούν νέες λειτουργίες χειρισμού κειμένου και πινάκων

Τα Office Insiders στο Android αποκτούν νέες λειτουργίες χειρισμού κειμένου και πινάκων

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα νέες λειτουργίες χειρισμού κειμένου και πίνακα στην τελευταία έκδοση του Office Preview για macOS. Τώρα φέρνει το ίδιο σύνολο λειτουργιών στο Office Insiders στο Android, βοηθώντας σας να υπερφορτίσετε τα υπολογιστικά φύλλα σας.Office 16.0.15601.20000 για Android διαθέτει 14 νέες λειτουργίες κειμένου και πίνακα στο Excel, συμπεριλαμβανομένων των TEXTBEFORE, TEXTAFTER, TEXTSPLIT. Οι νέες λειτουργίες συστοιχίας περιλαμβάνουν EXPAND, TAKE, DROP, VSTACK, HSTACK, CHOOSEROWS, CHOOSECOLS, TOROW, TOCOL, WRAPROWS και WRAPCOLS. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις λειτουργίες εδώ αν σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε επίσης να δείτε το πλήρες επίσημο αρχείο αλλαγών παρακάτω.

 

Όλες οι δυνατότητες που εισήγαγε η Microsoft στις εκδόσεις προεπισκόπησης του Office θα είναι τελικά διαθέσιμες στο ευρύ κοινό στο μέλλον. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είναι διαθέσιμα. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσουν για τους σταθερούς χρήστες του Office, καθώς τα Office Insiders τους δοκιμάζουν.

Σε άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με το Office για Mac, η Microsoft παρουσίασε πρόσφατα αρκετές νέες δυνατότητες για το Office Insiders σε Mac. Οι χρήστες του PowerPoint σε Mac αποκτούν μια νέα δυνατότητα Cameo που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν μια ζωντανή ροή κάμερας οπουδήποτε στην παρουσίασή τους. Η Microsoft παρουσίασε επίσης ένα καλό σύνολο επιδιορθώσεων και βελτιώσεων στην τελευταία έκδοση του Office Preview για χρήστες των Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *