Η AMD κυκλοφορεί νέο πρόγραμμα οδήγησης chipset με επίσημη υποστήριξη Windows 11 22H2

Η AMD κυκλοφορεί νέο πρόγραμμα οδήγησης chipset με επίσημη υποστήριξη Windows 11 22H2

Καθώς πλησιάζουμε στην φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11 22H2 ή “Windows 11 2022 Update”, οι κατασκευαστές υλικού έχουν αρχίσει να προωθούν τα προγράμματα οδήγησης βελτιστοποιημένα για το νεότερο λειτουργικό σύστημα. Τα προγράμματα οδήγησης λογισμικού AMD Radeon έχουν ήδη ενημερωθεί για τα Windows 11 22H2και τώρα ήρθε η ώρα για προγράμματα οδήγησης chipset από την κόκκινη ομάδα.

Η έκδοση 4.08.09.2337 είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από τον επίσημο ιστότοποκαι παρέχει επίσημη υποστήριξη για τα Windows 11 έκδοση 22H2, χωρίς να αναφέρονται άλλες αλλαγές.

Πριν την εγκατάσταση, ελέγξτε τη λίστα με τα γνωστά σφάλματα και ζητήματα:

Παράλειψη διαφήμισης

  • Μερικές φορές η προσαρμοσμένη εγκατάσταση αποτυγχάνει να αναβαθμιστεί στα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης.
  • Προβλήματα ευθυγράμμισης κειμένου μπορεί να παρατηρηθούν στη ρωσική γλώσσα.
  • Απαιτείται μη αυτόματη επανεκκίνηση του συστήματος σε μη αγγλικό λειτουργικό σύστημα μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
  • Ενδέχεται να εμφανιστεί αναδυόμενο μήνυμα Windows® Installer κατά την εγκατάσταση.
  • Το αρχείο καταγραφής σύνοψης απεγκατάστασης ενδέχεται να εμφανίζει εσφαλμένα την κατάσταση απεγκατάστασης ως αποτυχία σε μη αγγλικό λειτουργικό σύστημα.

Το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης Chipset AMD είναι διαθέσιμο για όλες τις μητρικές πλακέτες που είναι συμβατές με επεξεργαστές Zen (Ryzen, Athlon και Threadripper) με τα ακόλουθα chipset: A320, B350, X370, B450, X470, X399, A520, B550, X570, και TR WRX80. Παρόλο που όλες οι μητρικές που βασίζονται σε AM4 και TR4/sTRX4 υποστηρίζουν Windows 11, η πρώτη γενιά Ryzen και Threadripper, έβδομης γενιάς AMD A-Series και Ryzen 2000G δεν επίσημα με το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Rufus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *