Η Sony ανακοινώνει ότι θα εξαγοράσει τα Savage Game Studios για να ενισχύσει τις προσφορές της για κινητά

Η Sony ανακοινώνει ότι θα εξαγοράσει τα Savage Game Studios για να ενισχύσει τις προσφορές της για κινητά

Σε ένα δελτίο τύπου τη Δευτέρα το πρωί, η Sony ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει το Savage Game Studios υπό το νεοσύστατο PlayStation Studios Mobile Divison – το οποίο αναπτύσσει παιχνίδια για κινητά και είναι ανεξάρτητο από την ανάπτυξη της κονσόλας της Sony ομάδα.

Τα Savage Game Studios έχουν γραφεία στο Ελσίνκι και στο Βερολίνο και η ομάδα εργάζεται ήδη σε ένα απροειδοποίητο παιχνίδι δράσης ζωντανής υπηρεσίας AAA για κινητά. Οι συνιδρυτές της εταιρείας έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τα στούντιο παιχνιδιών για κινητά Rovio, Zynga, Supercell, Wargaming και Insomniac.

Η Sony εξηγεί ότι το PlayStation Mobile Division της εστιάζει σε τίτλους Sony PlayStation πρώτου κατασκευαστή και «δημιουργώντας νέες εμπειρίες για τους παίκτες μέσω καινοτόμου, εν κινήσει gaming βασισμένο σε νέα και υπάρχοντα PlayStation IP που πληροί τα πρότυπα υψηλής ποιότητας των Play Station Studios».

Μετά την ανακοίνωση, η ίδια η διοίκηση της Savage Game Studios θα συνεχίσει να εκτελεί τις καθημερινές της δραστηριότητες. Οι όροι της εξαγοράς, συμπεριλαμβανομένου του κόστους της, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *