Το επόμενο iPhone SE θα μοιάζει με το iPhone XR, το iPhone 14 Pro θα αποκτήσει νέα υπερευρυγώνια κάμερα

Το επόμενο iPhone SE θα μοιάζει με το iPhone XR, το iPhone 14 Pro θα αποκτήσει νέα υπερευρυγώνια κάμερα

Το επόμενο iPhone SE θα εγκαταλείψει τελικά την τρέχουσα σχεδίασή του και θα μεταβεί σε ένα που φέρεται να είναι πανομοιότυπο με αυτό του iPhone XR από το 2018. Δηλαδή, εάν μια νέα φήμη για το θέμα είναι πιστευτή. Η πηγή του είναι ο Jon Prosser, ο οποίος μιλά στο podcast του Geared Up, και έχει παράσχει αξιόπιστες πληροφορίες στο παρελθόν, οπότε ίσως αυτό να βγει στην πραγματικότητα.

Αλλά πιθανότατα δεν θα πρέπει να ετοιμάσετε ακόμα το φούσκα, καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο iPhone SE νωρίτερα φέτος και ήρθε δύο χρόνια μετά τον προκάτοχό του. Και έτσι, εάν η Apple διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό κυκλοφορίας για αυτήν τη σειρά, σημαίνει ότι το νέο μοντέλο, αυτό που θα μοιάζει με iPhone XR, θα φτάσει μόνο το 2024. Μέχρι τότε αυτό το σχέδιο θα είναι έξι ετών. Μπορείτε να νιώσετε ξεκάθαρα πόσο πολύ η Apple νοιάζεται για το πιο προσιτό τηλέφωνό της, έτσι δεν είναι;

Προχωρώντας στις συσκευές για τις οποίες ενδιαφέρεται σίγουρα η εταιρεία, η σειρά iPhone 14 Pro φημολογείται τώρα ότι διαθέτει μια αναβαθμισμένη υπερευρυγώνια κάμερα, με μέγεθος pixel 1,4 μm. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη αύξηση από το μέγεθος pixel 1,0μm στην υπερευρυγώνια κάμερα του iPhone 13 Proκαι, όπως ήταν αναμενόμενο, οδήγησε τα εξαρτήματα να είναι πιο ακριβά για την προμήθεια της Apple.

Ο αισθητήρας είναι προφανώς κατασκευασμένος από τη Sony, ενώ η “μονάδα compact κάμερας” είναι κατασκευασμένη από την LG Innotek, και οι δύο εταιρείες πρόκειται να επωφεληθούν από την αύξηση της τιμής. Από την άλλη πλευρά, οι αγοραστές των δύο μοντέλων Pro που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος θα είναι θεωρητικά οι δικαιούχοι καλύτερων υπερευρυγών λήψεων, ειδικά τη νύχτα. Ας δούμε αν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *