Το One UI 5.0 beta που βασίζεται στο Android 13 φτάνει στην οικογένεια Galaxy S21

Το One UI 5.0 beta που βασίζεται στο Android 13 φτάνει στην οικογένεια Galaxy S21

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung άνοιξε τη δημόσια beta για το One UI 5 που βασίζεται στο Android 13 για τη σειρά Galaxy S22 και σήμερα μεταβαίνει τώρα και στις συσκευές Galaxy S21. Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα beta φαίνεται να έχει ξεκινήσει για αυτά στην Κορέα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εγγραφή απαιτεί τη χρήση της εφαρμογής Samsung Members, τον εντοπισμό του εξέχοντος banner του προγράμματος One UI 5.0 beta μέσα σε αυτό, το πάτημα αυτού και την καταχώριση των στοιχείων και της συσκευής σας. Μόλις γίνει αυτό, συνήθως χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά μέχρι να λάβετε μια ειδοποίηση ενημέρωσης.

Η εν λόγω beta χαρακτηρίζεται ως έκδοση G99xBXXU5ZVHE, όπου το “x” διαφέρει ανάλογα με το ποιο από τα S21 trio έχετε. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε αυτό, σημειώστε ότι η beta είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για ξεκλείδωτες μονάδες χωρίς SIM. Δεν είναι σαφές πότε θα φτάσει στα μοντέλα χειριστή.

Θα υπάρξει σίγουρα μια δέσμη περαιτέρω εκδόσεων beta για το One UI 5.0 και εάν είστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα δοκιμών, θα λάβετε καθεμία από αυτές καθώς κυκλοφορεί, ως ενημέρωση μέσω του αέρα. Η τελική, «σταθερή» έκδοση του One UI 5.0 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου για την οικογένεια S22. Πιθανότατα δεν θα προσγειωθεί στα μοντέλα S21 ταυτόχρονα, αλλά δεν θα πρέπει να καθυστερήσει περισσότερο από μερικές εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *