Η σειρά Samsung Galaxy S22 λαμβάνει τώρα την ενημέρωση One UI 4.1.1  

Η σειρά Samsung Galaxy S22 λαμβάνει τώρα την ενημέρωση One UI 4.1.1  

H Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση One UI 4.1.1 για τα Galaxy S22, Galaxy S22+και Galaxy S22 Ultra. Προς το παρόν ξεκινά μόνο στις ΗΠΑ για μονάδες που είναι κλειδωμένες στα δίκτυα των Verizon, Comcast και Xfinity Mobile, αλλά η διάθεση θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες περιοχές.

Η ενημέρωση συνοδεύεται από την έκδοση υλικολογισμικού S90xUSQU2AVHB και αν δεν την έχετε λάβει ακόμα, μπορείτε να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού για να ελέγξετε για μη αυτόματο τρόπο.

Η ενημέρωση One UI 4.1.1 βασίζεται στο Android 12 και δεν φέρνει το Android 13 στο S22 trio. Αυτό θα συμβεί με το One UI 5. Επίσης, δεν λαμβάνετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Σεπτεμβρίου 2022 με τη νέα έκδοση. Ωστόσο, αυτό που επιτυγχάνετε με το One UI 4.1.1 είναι βελτιώσεις στο Private Share και στην Smart View.

Το Private Share σάς επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε ονόματα αρχείων μόλις κοινοποιηθούν μέσω ιδιωτικής κοινής χρήσης. Το Smart View, από την άλλη πλευρά, έρχεται τώρα με τη βελτιωμένη λειτουργία Multi View που ταιριάζει στο καθημερινό σας στυλ χρήσης. Εμφανίζει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους οθόνης και της εικόνας σε εικόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *